Tepláková móda

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
29961
16.4.23 15:40
@ruzovasrnka píše:
Já pracuji na SŠ a některé outfity studentů jsou fakt divoké :D Někdy žasnu a to fakt nejsem z těch, co extra pozorují ostatní.
V teplákách už jich chodí celkem dost, nejdřív jsem si říkala, jestli se ráno nestihli převléct, ale pomalu si zvykám. Nejhorší jsou kombinace tepláků a crop topů, ještě si to většinou obléknou holky, které na to nemají postavu, takže přes teplákovou gumu pod topem visí pneumatika :mrgreen: Občas nosí ty crop topy krajkové a vypadá to úplně jako spodní prádlo - a pod tím ta pneumatika - brrr. Vždycky si říkám, že by takové obrázky měli by to lepit jako výstražný obrázek na chipsy :zed:
Dětem jsem chození v teplákách do školy zakázala, jenom nejmenší školkový může.

Jo kezby to nosili jen teen. Já v tom vídám dost často i mou generaci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15409
16.4.23 16:46
@Lorre píše:
Kup si co chceš, je mi to jedno 8)

To jsem si oddechla, žes nám to dovolil :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10612
16.4.23 17:15

Nesuď knihu podle obalu. Tepláky jsou super a pohodlné, super na volnočasové nošení, klidně do města na nakupování a restaurace, absolutně v tom nevidím problém. Teda, pokud zrovna nejdu nakupovat do Pařížské ulice, či na degustační menu do Entree Restaurant.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
16.4.23 17:42
@Bytsamsebou píše:
Nesuď knihu podle obalu. Tepláky jsou super a pohodlné, super na volnočasové nošení, klidně do města na nakupování a restaurace, absolutně v tom nevidím problém. Teda, pokud zrovna nejdu nakupovat do Pařížské ulice, či na degustační menu do Entree Restaurant.

Zrovna v Parizske budes s teplakama in. Teda podle toho, jake myslis :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7696
16.4.23 17:47
@Lorre píše:
Je to pro tebe nový, nebo co? Každý řidič v ČR ví, že se má vyhýbat všem řidičům vozu BMW a řidičům z ústeckého kraje. Když je průser, bude to s vysokou pravděpodobností jeden z nich :jazyk:

Hele, ústecký kraj neznám, ale s tím BMW je to přehnaný, nemyslíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10612
16.4.23 17:48
@Oudrey píše:
Zrovna v Parizske budes s teplakama in. Teda podle toho, jake myslis :lol:

To nevím. I v drahých teplácích tě tam prodavačky do obchodu nemusí pustit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
16.4.23 17:55
@ruzovasrnka píše:
Já pracuji na SŠ a některé outfity studentů jsou fakt divoké :D Někdy žasnu a to fakt nejsem z těch, co extra pozorují ostatní.
V teplákách už jich chodí celkem dost, nejdřív jsem si říkala, jestli se ráno nestihli převléct, ale pomalu si zvykám. Nejhorší jsou kombinace tepláků a crop topů, ještě si to většinou obléknou holky, které na to nemají postavu, takže přes teplákovou gumu pod topem visí pneumatika :mrgreen: Občas nosí ty crop topy krajkové a vypadá to úplně jako spodní prádlo - a pod tím ta pneumatika - brrr. Vždycky si říkám, že by takové obrázky měli by to lepit jako výstražný obrázek na chipsy :zed:
Dětem jsem chození v teplákách do školy zakázala, jenom nejmenší školkový může.

Dcera taky podlehla módě - kalhoty vysoký pas. Jak to nosí teď slečny. Ne tepláky. Ale kalhoty a ideálně černé. Převážně nosí crop top. Ona je teda nitka hubená. Ale divím se, že dceři nevadí, že tenhle druh kalhot zvětšuje zadek. A to i hubené holce dělá kombajn rozplesklý obrovských rozměrů. Prostě to přidává kila v určité oblasti. Ale možná je to záměr :nevim:. Když si dá legíny a triko. Tak zas poslouchám, ať ji donutím jíst, že je moc hubená. Přitom jen chodí na taneční kroužek a doma si skočí na trampolíně před televizí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
16.4.23 17:56
@Bytsamsebou píše:
To nevím. I v drahých teplácích tě tam prodavačky do obchodu nemusí pustit.

Ale ano. Pracuji v te oblasti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7696
16.4.23 17:57
@Kelsey píše:
Poslední dobou moje oblíbená. Ještě kávová je srdcovka. Ukazovala jsem muži, které se hodí víc do práce (opravdu mám v popisu práce i tu tělocvičnu). Bylo, tak si kup oboje a střídej to. On ví, že se někdy neumím rozhodnout. Mám i košile do práce třeba tři stejné a každá jinou barvu :oops:. Nešlo se rozhodnout.

Jé, ty jsi krásnej blázen :lol: Ale tahle zelená je opravdu hezká, líbí se mi už nějakou dobu. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
16.4.23 17:59

@Kelsey
Myslim, ze je to zamer. Jak se ruzne doba meni, tak “frci” postavy ala Kim Kardashian.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
16.4.23 18:05
@Oudrey píše:
@Kelsey
Myslim, ze je to zamer. Jak se ruzne doba meni, tak “frci” postavy ala Kim Kardashian.

Asi stárnu, tak dceru nechápu. Ale člověk chce, že udělá radost, tak pro ni ty věci kupuji :pankac:. Hlavní je, že je spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29961
16.4.23 18:16
@Taktinevím píše:
Hele, ústecký kraj neznám, ale s tím BMW je to přehnaný, nemyslíš?

Noup však sou na to i důkazy. Mrkni co sem tu psal viz 2 výzkumy. To auto prostě přitahuje víc agresivní namachrovane lidi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
16.4.23 19:02
@trojskahelena píše: . Vyprovodím se sama :D
:D :D :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
16.4.23 19:06
@Semtex píše:
Modré bmw jsme potkali nedávno na dálnici. Jela v nem nějaká blbka, co na vozovku koukala nosnima dirkama místo očí a podle toho také vypadala její jízda :pocitac: takže toto mohu potvrdit.

No tak se holka teprve učí. :D :D Ale daleko víc mě můžou vzít čerti, když jedu v koloně za padesátníkem. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
16.4.23 19:09
@Lorre píše:
Jo to se v zahraničí asi vidí velmi málokdy :)

I kdepak. Moji známí na ostrovech mají 2 škodovky dlouhodobě a jsou spolojeni. Prý je to tam navíc cenově výhodné… Dokonce i Fabie jsem tam viděla. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí