Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@samantafox píše:
Ohledně těch, co tak velice odsuzují tepláky… Víte, že podobné řeči tu už zazněly v 70 letech? Týkaly se ale džínů… To také byly původně pracovní kalhoty. Tehdy bylo jejich nošení zakázáno v mnoha školních řádech. Já tyto tepláky nenosím, ani moje děti, ale diskuzi se fakt musím smát. Je totiž úplně jedno, co kdo nosí. To jen některé ženy mají pocit, že nám musí ozřejmit, co je ten správný oděv a co je fuj. To, že za pár let je pak všechno jinak jen svědčí o jejich úzkoprsosti.
Tepláky v šatníku nemám, manžel je má na běhání, já běhám ve sportovních leginach.
Jeans mám tak max na ven, do práce je nenosim…
Ale tepláky, to je fakt jak vyrazit ven a do kanceláře či na pochůzky v monterkach…
A když budu mít na sobě široké kalhoty a oversize svetr tak to bude lepší než tepláky?
Vůbec mi tepláky nevadí. Posledně tak chtěl jít přítel v neděli na oběd do restaurace.
To jsem mu řekla, ať se převleče, ale pak jsem si uvědomila, že mi osobně je to vlastně jedno.
Spíš že takoví lidé jako je většina tady si pomyslí něco blbého. Příště ho tak nechám jit. ![]()
I v těch teplákách vypadám se svojí postavou líp než načančané kysny v elegantních hadrech. ![]()
@puzzlesTB píše:
I v těch teplákách vypadám se svojí postavou líp než načančané kysny v elegantních hadrech.
No, to si mozna myslis ty ![]()
@j.a.n.i1 píše:
No, to si mozna myslis ty
Jo, to si teda myslím. ![]()
@Anais Brno píše:
To si snad děláš srandu
Tepláky vlastní jen dítě a to nosí na doma a max do tělocviku.
Jestli je někdo takový buran a neumí se obléct vhodne mezi lidi…
Je to kus oblečení určené ke sportu…
Ty v…co to máte za učitelku???
Evidentně mají naprosto rozumnou učitelku, která chápe, jak je důležité pohodlí. Snad se nenechá otrávit blbymi řečmi a bude v tom pokračovat
@puzzlesTB píše:
I v těch teplákách vypadám se svojí postavou líp než načančané kysny v elegantních hadrech.
@Janli píše:
Když šlo dítě do první třídy, tak nám na úvodní schůzce říkala ředitelka školy, že děti máme do školy posílat v pohodlným oblečení, ideálně v teplákách. A učitelka dodala, že kdyby bylo na ní, budou teplákovky jako uniforma. Že je hodně znát, pokud je dítě uvolněný a v pohodě.
Jasně, a to, že se v tom spousta dětí cítí blbě, to ji evidentně nenapadlo, že.
@puzzlesTB píše:
Ukaž. ![]()
@Anais Brno píše:
To si snad děláš srandu
Velmi rozumnou starší dámu. Za burana považuju člověka, co se neumí chovat k ostatním a uráží je jen proto, že mají trochu jiný pohled na svět než má on.
@j.a.n.i1 píše:
Ale ona nikomu nepřikazuje, co má nosit…. ![]()
@Plmo píše:
Téma pro odlehčení.
Co říkáte na „teplákovou módu "
Zatím jsem to vnímala, že tepláky nosí hlavně UK (tím se jich nechci nijak dotknout)
Ale poslední dobou vidím, že tahle móda se asi rozšířila.
V práci potkám „dámu" v teplácích, přes rameno kabelku „rádoby" Versace, Louis V., Tommy Hilfiger…
No to je děs.
Jaký na to máte názor?
Tepláky ok pokud v tom nejdeš do divadla. Rádoby značkové kabelky jsou děs i bez teplaku. Mě se ani nelibej ty opravdu z značkové s velkými nápisy či logem.
@puzzlesTB píše:
Tomu říkám slušně nabitý sebevědomí, teď je otázkou jestli po právu ![]()
@j.a.n.i1 píše:
Děti se cejtej v teplakach blbě, jo? To teda slyším poprvé. I když tedy jsou hnusně a hezké tepláky.
A pak u nás doma všichni nesnášíme teplaky co maj vevnitř chlup. Tak to pak chápu.
To si snad děláš srandu