Tepláková móda

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
74219
15.4.23 14:25

@Oudrey
To je pravda. Jsem si nedávno hledala teplákovou soupravu.
Potřebovala bych do tělocviku nějakou novou. To výjde i na 2-2,5 tis.
Které bych brala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
15.4.23 14:39
@Lorre píše:
Já chodím doma v obleku, abych měl furt styl 8)

Ideálně Ban. dí, viď. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
15.4.23 14:40
@Kelsey píše:
@Oudrey
To je pravda. Jsem si nedávno hledala teplákovou soupravu.
Potřebovala bych do tělocviku nějakou novou. To výjde i na 2-2,5 tis.
Které bych brala.

Jsem zatížená na Nike, jedna mikina mi kdysi vydržela fakt léta. O pohodlnosti botasek této značky ani nemluvím, neznám lepší (tedy pro mě). Vyplatí se to.
Jinak vůbec nejsem „značkový“ typ. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15408
15.4.23 14:45
@bigl píše:
Ale UK není ani zkratka pro Ukrajince. Tak už se má napsat hovorově úkáčka. UK je bohužel zkratka pro název jiného státu, jak tu už holky opakovaně psaly.

Tak jasně. Ale myslím, že když dneska někdo v takové diskuzi použije označení UK, tak naprostý většině čtenářů bude jasný, že je řeč o Ukrajincích

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
15.4.23 14:49
@Cimada píše:
Jsem zatížená na Nike, jedna mikina mi kdysi vydržela fakt léta. O pohodlnosti botasek této značky ani nemluvím, neznám lepší (tedy pro mě). Vyplatí se to.
Jinak vůbec nejsem „značkový“ typ. :-)

Nemůžu to teď najít. Francouzská značka to byla. Někde jsem si ten e-shop uložila, že si ji objednám. Našla jsem podobnou fotku. Ale není to úplně ona. Něco na takový způsob se mi líbí. Vypadá i pohodlně. Jinak si kupuji sportovní věci v Decathlonu. Tam se dají najít hezké a pohodlné. Ale chtěla bych něco o level hezčího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29933
15.4.23 14:51
@Kelsey píše:
Nemůžu to teď najít. Francouzská značka to byla. Někde jsem si ten e-shop uložila, že si ji objednám. Našla jsem podobnou fotku. Ale není to úplně ona. Něco na takový způsob se mi líbí. Vypadá i pohodlně. Jinak si kupuji sportovní věci v Decathlonu. Tam se dají najít hezké a pohodlné. Ale chtěla bych něco o level hezčího.

Naprosto hrozny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
15.4.23 14:55

Ohledně těch, co tak velice odsuzují tepláky… Víte, že podobné řeči tu už zazněly v 70 letech? Týkaly se ale džínů… To také byly původně pracovní kalhoty. Tehdy bylo jejich nošení zakázáno v mnoha školních řádech. Já tyto tepláky nenosím, ani moje děti, ale diskuzi se fakt musím smát. Je totiž úplně jedno, co kdo nosí. To jen některé ženy mají pocit, že nám musí ozřejmit, co je ten správný oděv a co je fuj. To, že za pár let je pak všechno jinak jen svědčí o jejich úzkoprsosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
15.4.23 14:56
@Lorre píše:
Naprosto hrozny :)

Mi se líbí. To je důležité a v něčem do té tělocvičny chodit musím :mavam:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
15.4.23 14:57
@Cimada píše:
Jinak vůbec nejsem „značkový“ typ. :-)

Nike je super. Jak strihem, tak kvalitou. Taky nejsem znackovy typ, ale tady se mi kolikrat vyplatilo koupit jak detem, tak sobe. Ted jsme byli na kratsi dovolene (6 dni), hodne jsme chodili, ale nebylo to na trekingovy boty nekde do prirody. Mela jsem novy Nike a kazdy den pres 20km uplne v pohode. Ani puchyr :palec: A to jsem brala tri ruzny pary a chtela jsem stridat. Nakonec jsem nodila jen ty jedny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
15.4.23 14:59
@samantafox píše:
Ohledně těch, co tak velice odsuzují tepláky… Víte, že podobné řeči tu už zazněly v 70 letech? Týkaly se ale džínů… To také byly původně pracovní kalhoty. Tehdy bylo jejich nošení zakázáno v mnoha školních řádech. Já tyto tepláky nenosím, ani moje děti, ale diskuzi se fakt musím smát. Je totiž úplně jedno, co kdo nosí. To jen některé ženy mají pocit, že nám musí ozřejmit, co je ten správný oděv a co je fuj. To, že za pár let je pak všechno jinak jen svědčí o jejich úzkoprsosti.

Taky jsem to chtela napsat. Dziny jsou vlastne delnicky kalhoty. Treba v Anglii jeste dnes je na nekterych mistech ok prijit v teplacich a v dzinach ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
15.4.23 15:05
@j.a.n.i1 píše:
No, některé v 10, některé o kousek později… o to víc by se člověk měl snažit, aby tou dobou mělo pevně usazené co se hodí a co ne.

no vidíš do těch deseti nosila i šaty a sukně, leginy s délší tunikou do školy běžně - v době, kdy nechodila do ranní družiny a já jsem odcházela ráno dřív než ona.
Do divadla má speciální šaty, na štědrou večeři se převlíkne, na výstavu nebo do muzea taky chodí v něčem jiném… ale holt do školy chodí v teplácích :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
15.4.23 15:06
@Janli píše:
Když šlo dítě do první třídy, tak nám na úvodní schůzce říkala ředitelka školy, že děti máme do školy posílat v pohodlným oblečení, ideálně v teplákách. A učitelka dodala, že kdyby bylo na ní, budou teplákovky jako uniforma. Že je hodně znát, pokud je dítě uvolněný a v pohodě.

To vidim stejne. Syn ma casto skolu do 15:30, nevim, proc by tam mel sedet cely den v dzinach. Uz tak tahaji desetikilovy aktovky, tak proc jim nedat aspon nejake pohodli :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
15.4.23 15:09

Me teda prijdou hrozny ty leskly jako kdyby kozeny leginy. U nas je nosi jedna pani. Meri asi 160 a vazi tak 80. Casto nosi tricka do pasu :) Zas na druhou stranu ma proste svuj styl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2065
15.4.23 15:16

Když ono je to s těmi tepláky těžký :think: na jednu stranu to samozřejmě není nic krásného ale když ono je to prostě pohodlný. Co si budeme povídat je to prostě příjemnější než ryfle :lol: :oops: občas když chci mít něco pohodlného taky neodolám a vezmu si tepláky ale snažím se si vzít takovém nějaké u kterých není na první pohled vidět jestli jsou to tepláky nebo kalhoty :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
680
15.4.23 15:17

Nelíbí se mi to, dokonce ani, když ta teplákovka má obrovské nápisy Guess nebo Kors… :lol: My kolem chápeme, že stála třeba 5 litrů bez slevy, i tak je to za mě ale, jak by řekli amíci, cheesy. :lol: :lol: K tomu ještě nějaká obrovská kabelka přes rameno a je hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí