Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Oudrey píše:
Taky jsem to chtela napsat. Dziny jsou vlastne delnicky kalhoty. Treba v Anglii jeste dnes je na nekterych mistech ok prijit v teplacich a v dzinach ne
@samantafox píše:
Ohledně těch, co tak velice odsuzují tepláky… Víte, že podobné řeči tu už zazněly v 70 letech? Týkaly se ale džínů… To také byly původně pracovní kalhoty. Tehdy bylo jejich nošení zakázáno v mnoha školních řádech. Já tyto tepláky nenosím, ani moje děti, ale diskuzi se fakt musím smát. Je totiž úplně jedno, co kdo nosí. To jen některé ženy mají pocit, že nám musí ozřejmit, co je ten správný oděv a co je fuj. To, že za pár let je pak všechno jinak jen svědčí o jejich úzkoprsosti.
Absolutně neodsuzuji, naopak mi připadá ta různorodost fajn. Mnohdy teda spíš na ostatních, já jsem poněkud konzervativní. Osobně jsem ráda, že se nosí kdeco, aspoň člověk není pod tlakem.
A ano, džíny byly původně pracovní kalhoty, to ví, myslím, každý…
A taky jsem ještě na SŠ zažila zákaz. Mám jedny skvělé a pohodlné na zahradu a ke psům. Tepláky jsou fajn, ale úzké jsou lichotivé spíš k hubený postavám a širší bohužel nejsou O. K. do zahrady. ![]()
Ale vystoupit z několikamilionového auta v teplákách dole na gumu, nevím, no. ![]()
Mně to vůbec nevadí, ale to oblečení musí sedět. Holý kotníky nesnáším, o vytahaných kolenech a zadku (kromě po doma a se psem - jako já
) ani nemluvě.
@Lorre píše:
Je fakt, že k ridicum BMW ty tepláky sedí. To sou povětšinou největší idioti a aspoň je poznáme když zrovna nesedí v aute
…
@Janli píše:
Vidíš, to je úhel pohledu. Děti sedí spoustu hodin v lavicích a radši budu, když mi dcera půjde do školy v teplákových kalhotech než aby šla v džínách, mačkala si podbříšek a zapařovala genitálie. Bůhví, kde všude má původ neplodnost. Pokud chce dítě ve škole pohodlí, má ho mít, tak nevidím důvod, proč mluvit o hnusu. To zas já vidím jako neomalenost a úzkoprsost.
Můj syn v nich do školy chodí rád (15 let), ale třídní učitelka to zakazuje, dokonce nám psala už zprávu, že na to syna několikrát upozornila a on si stejně jede svý. Já osobně bych to neřešila, když ty děcka chodí čistý, ale chápu trochu i tu učitelku. ![]()
Tady je zase cvičitelek, co si vezmou tepláky JEN NA CVIČENÍ
![]()
Já vítám cokoliv pohodlného, takže jsem ráda, ze se nosí tepláky. Že bych je nosila naschvál s tím, že „tak a teď budu moderní“, to ne, spíš se mi ulevilo, že si můžu dát tepláky, bude mi pohodlně a nikdo na mě nebude blbě koukat, co to mám na sobě, protože to už nosí každý druhý. A opravdu, ať si každý nosí, co chce.
Mě fascinuje, že se někteří lidé jak zde v diskusi, tak i všeobecně zapomněli, že existují i jiné druhy kalhot než legíny, tepláky a džíny. Osobně tepláky nevlastním. Na sport/turistiku mám legíny, na jakékoliv jiné příležitosti mám černé a modré „společenské“ kalhoty (prostě obyčejné, jak bavlněné, tak i umělé) různých střihů právě úměrných příležitosti. Džíny mám taky, ale moc je nenosím. Na ostatních mi tepláky nevadí, ať si každý nosí, co chce. Maximálně si o nich pomyslím, že nemají vkus. Ostatně, s vkusem jsme zde obecně dost na štíru, vrcholem elegance je pro mnohé ta „sportovní“. Což ve výsledku je akorát variace dnes oblíbených mikinošatů (fuj) a běžeckých tenisek s koženkovými kabelkami. Vyprovodím se sama ![]()
Příspěvek upraven 15.04.23 v 21:33
@Taktinevím píše:
…
Je to pro tebe nový, nebo co? Každý řidič v ČR ví, že se má vyhýbat všem řidičům vozu BMW a řidičům z ústeckého kraje. Když je průser, bude to s vysokou pravděpodobností jeden z nich ![]()
@Kelsey píše:
Nemůžu to teď najít. Francouzská značka to byla. Někde jsem si ten e-shop uložila, že si ji objednám. Našla jsem podobnou fotku. Ale není to úplně ona. Něco na takový způsob se mi líbí. Vypadá i pohodlně. Jinak si kupuji sportovní věci v Decathlonu. Tam se dají najít hezké a pohodlné. Ale chtěla bych něco o level hezčího.
To je barvička ![]()
@trojskahelena píše:
Mě fascinuje, že se někteří lidé jak zde v diskusi, tak i všeobecně zapomnělo, že existují i jiné druhy kalhot než legíny, tepláky a džíny. Osobně tepláky nevlastním. Na sport/turistiku mám legíny, na jakékoliv jiné příležitosti mám černé a modré „společenské“ kalhoty (prostě obyčejné, jak bavlněné, tak i umělé) různých střihů právě úměrných příležitosti. Džíny mám taky, ale moc je nenosím. Na ostatních mi tepláky nevadí, ať si každý nosí, co chce. Maximálně si o nich pomyslím, že nemají vkus. Ostatně, s vkusem jsme zde obecně dost na štíru, vrcholem elegance je pro mnohé ta „sportovní“. Což ve výsledku je akorát variace dnes oblíbených mikinošatů (fuj) a běžeckých tenisek s koženkovými kabelkami. Vyprovodím se sama
Ježíš ty tenisky jsou hroznej mor
nejvíc je to
ke svatebním šatům. Případně dziska ke svatebnim šatům je ještě v závěsu
zlatý černý Adidas tepláky na dni děti nebo v Albertu ![]()
Teplaky a mikinu nosím běžne. V práci se převlékám, do divadla tak nechodím. Vše mám čisté, v kremove a bílé barvě, většinou oversized. Je mi v tom pohodlně, upnuté věci mi vadí, džíny nevlastním ani jedny…když je teplo, nosím šaty.
@puzzlesTB píše:
A když budu mít na sobě široké kalhoty a oversize svetr tak to bude lepší než tepláky?
Vůbec mi tepláky nevadí. Posledně tak chtěl jít přítel v neděli na oběd do restaurace.To jsem mu řekla, ať se převleče, ale pak jsem si uvědomila, že mi osobně je to vlastně jedno.
Spíš že takoví lidé jako je většina tady si pomyslí něco blbého. Příště ho tak nechám jit.
Tak a já půjdu proti proudu.. tepláky na volnočas nosím ráda, legíny taky. Manžel taky. Do práce bych si to nevzala, nosím hodně šaty (silonky), kalhoty, halenky, saka.. ale na procházku se psem si vezmu klidně tepláky, stejně jako na hřiště s dcerou - ta nosí většinou legíny. Syn (12) chodí do školy většinou v legínách a přes ně kraťasy, někdy džíny.. (sportovní třída). Když jdu na procházku v teplákách, klidně se pak zastavím čv obchodě, rozhodně se nejdu převlíct domů. Do práce bych tak nešla (jsem dost vidět), ale jinak je mi to šumák, stejně jako co si lidi myslí
@Taktinevím píše:
To je barvička
Poslední dobou moje oblíbená. Ještě kávová je srdcovka. Ukazovala jsem muži, které se hodí víc do práce (opravdu mám v popisu práce i tu tělocvičnu). Bylo, tak si kup oboje a střídej to. On ví, že se někdy neumím rozhodnout. Mám i košile do práce třeba tři stejné a každá jinou barvu
. Nešlo se rozhodnout.