Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Nenosim to, mam jednu kamaradku co nosi furt teplakovky, je to napul romka, ale hodne hogofogo, drahe auto, luxusni dovolene, velky novy dum, ale velky nevkus, miluje kyce atd
a ta ma ty teplaky na sobe porad. Je ji 47 let. Pripada mi to straaasneeee🙈 😁
Úplně v pohodě, sice to nenosím, ale na někom se mi to líbí, bavím-li se o hezké, čisté, kvalitní teplákovce.
Tepláky všude je dle mého názoru tragédie. Nedovedu si představit poslat v tom dítě do školy, vzít si to do restaurace, k lékaři atd.
Víc se raději nevyjadřuji ![]()
@MiaBea píše:
Tepláky všude je dle mého názoru tragédie. Nedovedu si představit poslat v tom dítě do školy, vzít si to do restaurace, k lékaři atd.
Víc se raději nevyjadřuji
Co myslíš, do jakého věku si dítě do školy oblíkne to, v čem ho ty pustíš? ![]()
Tak, je to úsměvné. ![]()
Můj známý je hodně finančně za vodou, několikrát ročně opravdu nákladné dovolené přes půl světa, hodně, ale hodně drahý dům, dvě velmi drahá auta a - jezdí v teplácích.
Samozřejmě je mi to fuk, nijak ho nehodnotím, jen se tomu v duchu vždycky usměju. Jaký je to paradox. Ale chápu, že je to pohodlné, a o tom asi život hlavně je, no ne? ![]()
@Cimada píše:
Tak, je to úsměvné.
Můj známý je hodně finančně za vodou, několikrát ročně opravdu nákladné dovolené přes půl světa, hodně, ale hodně drahý dům, dvě velmi drahá auta a - jezdí v teplácích.Samozřejmě je mi to fuk, nijak ho nehodnotím, jen se tomu v duchu vždycky usměju. Jaký je to paradox. Ale chápu, že je to pohodlné, a o tom asi život hlavně je, no ne?
Muj manzel nechodi v teplacich ani doma ![]()
Ne ze by mi to doma vadilo… ale jemu ano. Nosi doma dziny. Ne ty stejne co ven.
@KaZeAd píše:
A já zas nevím, proč to všem tak šíleně vadínosím hodně legíny a takové ty hodně úzké, legínové tepláky
klidně v nich jdu na procházku, na nákup, s dítětem na hřiště, kolikrát i do práce, když mě nečeká žádná schůzka..
Legíny a tepláky sou zrovna sakra rozdíl
.
@Taky jedna píše:
Muj manzel nechodi v teplacich ani doma
A už mu někdo řekl, že to zrovna není zdravý oděv pro chlapa? ![]()
@Taky jedna píše:
Muj manzel nechodi v teplacich ani doma
Džíny taky nosím nejčastěji. A partner snad ani tepláky nemá. ![]()
Móda se, stejně jako jazyk, vyvíjí. Před 100 lety bylo nemyslitelné vyjít do slušné společnosti bez korzetu a kloubouku, teď se někteří hroutí nad tepláky
Jako by to nebylo fuk. Co nosí ostatní je mi vcelku šumák, pokud to nesmrdí. ![]()
A upřímně mě víc udivuje lpění na dress code v některých firmách (především v back office, kde zaměstnanci nepřijdou do styku se zákazníky) než to, že někteří chodí v teplákách nakupovat.
@Pitaya1 píše:
A už mu někdo řekl, že to zrovna není zdravý oděv pro chlapa?
Co je to za blbost?😁
@Pitaya1 píše:
A už mu někdo řekl, že to zrovna není zdravý oděv pro chlapa?
Dnes jsou různé, elastické, může je mít volnější atd. ![]()
@Cimada píše:
Džíny taky nosím nejčastěji. A partner snad ani tepláky nemá.
Muj taky ne, no
![]()
Když šlo dítě do první třídy, tak nám na úvodní schůzce říkala ředitelka školy, že děti máme do školy posílat v pohodlným oblečení, ideálně v teplákách. A učitelka dodala, že kdyby bylo na ní, budou teplákovky jako uniforma. Že je hodně znát, pokud je dítě uvolněný a v pohodě.