Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Janli píše:
Mě taky. Takový zapšknutí v minulosti. Připomíná mi to dobu, kdy tepláky byly modrý, dole měly gumu a vytahaný kolena. Přitom dneska je spousta střihů, barev a kvalitní materiál. Holky mají plnou skříň pohodlných teplákových kalhot s vysokým pasem, v krásných barvičkách. Nevidím rozdíl v tom, když jsou v legínách nebo teplácích. Jen předsudky…..
Jestli ten rozdíl nevidíš, tak budeš mít něco se zrakem ![]()
@Lorre píše:
Tomu říkám slušně nabitý sebevědomí, teď je otázkou jestli po právu
No nevím zda po právu, ale zná spoustu žen, co vypadá líp i v pytli než jiné v elegantních satickach.
@Polední bouře píše:
No nevím zda po právu, ale zná spoustu žen, co vypadá líp i v pytli než jiné v elegantních satickach.
Ale zas musím uznat, že kdyby ženy nosily jen tepláky, odpadne problém nechtěných erekci na veřejnosti a různých sexuálních choutek ![]()
@Lorre píše:
Ale zas musím uznat, že kdyby ženy nosily jen tepláky, odpadne problém nechtěných erekci na veřejnosti a různých sexuálních choutek
To si teda rozhodně nemyslím, i tepláky mohou být sexi.
Spis by ten problém odpadl, kdyby ty tepláky NEnosili pánové, protože v riflich je orel precijen poněkud více spoutan ![]()
@Polední bouře píše:
To si teda rozhodně nemyslím, i tepláky mohou být sexi.
Spis by ten problém odpadl, kdyby ty tepláky NEnosili pánové, protože v riflich je orel precijen poněkud více spoutan
Tepláky na ženský sou sexy asi jako chlap ve slipech s kobercem na zádech ![]()
Ještě nikdy jsem neviděla na někom venku nebo v obchodě teplákovku, ve které bych si troufla vyjít jinam než do fitka nebo na procházku se psem do přírody, aniž bych si připadala jako idiot.
A to jsem člověk, který se opravdu neumí oblékat, bohužel.
@Janli píše:
Ale ona nikomu nepřikazuje, co má nosit….
Jasně a proto má názor, že by se z toho měla udělat uniforma… to si malinko protiřečí.
@Plmo píše:
Téma pro odlehčení.
Co říkáte na „teplákovou módu "
Zatím jsem to vnímala, že tepláky nosí hlavně UK (tím se jich nechci nijak dotknout)
Ale poslední dobou vidím, že tahle móda se asi rozšířila.
V práci potkám „dámu" v teplácích, přes rameno kabelku „rádoby" Versace, Louis V., Tommy Hilfiger…
No to je děs.
Jaký na to máte názor?
Ať si každý nosí co chce ![]()
@Lorre píše:
Tepláky na ženský sou sexy asi jako chlap ve slipech s kobercem na zádech
Ja mam jinou zkušenost. Navíc, chlapy až tak moc nezajímá co má ženská na sobě. Jednou jsem šla navštívit jednoho známého a s předsevzetím, že rozhodně nic nebude jsem si doma vzala to nejhnusnejsi, co jsem našla. A stejně to nepomohlo ![]()
@j.a.n.i1 píše:
Jasně a proto má názor, že by se z toho měla udělat uniforma… to si malinko protiřečí.
Tak jednak to byla zřejmě nadsázka a jednak má asi blbý zkušenosti, jak někteří rodiče dětí oblikaj. Někteří dětem možná narvou i něco nepohodlného, co by si ty děti dámy nevzal.
@Polední bouře píše:
Ja mam jinou zkušenost. Navíc, chlapy až tak moc nezajímá co má ženská na sobě. Jednou jsem šla navštívit jednoho známého a s předsevzetím, že rozhodně nic nebude jsem si doma vzala to nejhnusnejsi, co jsem našla. A stejně to nepomohlo
Jak jako nezajímá, mě to víc než zajímá co má na sobě
.Jakmile člověk musí používat fantazii a představivost, je to vždycky lepší
.
@Lorre píše:
Jak jako nezajímá, mě to víc než zajímá co má na sobě.Jakmile člověk musí používat fantazii a představivost, je to vždycky lepší
.
V tom případě je nejlepší Burka. Tam se fantazii meze nekladou ![]()
@Polední bouře píše:
V tom případě je nejlepší Burka. Tam se fantazii meze nekladou
Jo a k tomu tepláky
. To nebyla má pointa kam sem mířil
@Oudrey píše:
Taky jsem to chtela napsat. Dziny jsou vlastne delnicky kalhoty. Treba v Anglii jeste dnes je na nekterych mistech ok prijit v teplacich a v dzinach ne
Ale pytlovité šedivé tepláky jsou vždycky o chlup ošklivější než dobře padnoucí džíny. Kdyz si vybereš správný střih, vypadá to dobře.