Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky zase já 7.7 jsem potratila a ještě nemám MS dr mi řekl 4 až 5 týdnů začínám byt nervozní jestli ještě někdy příjde MS
ahoj, mně řekl do 6 týdnů, tak si myslím, že je to ještě v pohodě. když ti do 6 týdnů nepřijde, tak si běž něco nechat píchnout. určo to bude dobré ![]()
Magii díky počkám ještě ty dva týdny a uvidíme nějak jsem si najivně myslela že příjde tak nějak kolem toho 4,5 týdne má být silnější co jsem slyšela tak než nastoupím do nové práce ráda bych to měla za sebou ![]()
Ahoj. Mně řekli 4-6 týdnů, přišla po 5 týdnech a byla normální.
Ahojky, zrovna to mám za sebou, MS přišla přesně pět týdnů po p..
Je mi moc líto co Vás potkalo a potkává!!!!Přesto že se neznáme hodně jsem na Tebe myslela.Je mi to moc líto!!!Drž se!!!!!a nevzdávej se naděje.P.
taky na ni čekám a doufám že přijde co nejdříve, ráda by jsem si ji taky odbyla než půjdu do nového zaměstnání . Nerada bych se tam pak někde svíjela v bolestech- ikdyž co, nadopuji se práškama proti bolesti a je to.Teď už smím ![]()
Mně řekli taky 4-6 týdnů, MS přišla po 32 dnech a byla silnější než obvykle, ale dalo se to zvládnout (čekala jsem to horší). Od potratu jsem pila každý den kontryhel na srovnání a myslím, že docela pomohl. Je mi líto, čím jsi prošla, věřím, že se ti štěstí zase vrátí.
Ahoj, mě dr řekl 2-6 týdnů. Zákrok byl 2.7. a 5.8. ms dorazila. Silnější, bolestivější, ale dá se to. Nadopovala jsem se práškama … Držím palce.
Mě přišla po revizi MS přesně za 4 týdny, ale to jsem ti ani říct nepřišla, jen mě včera genetička říkala, že na zhojení sliznice po potratu je dobrá kys. listová, já to ani nevěděla a začla ji brát týden po zákroku a za 6 neděl zas otěhotněla, tak ji zkus taky na:,–(it, je to prý všelék.
Lenouk - je mi líto čím sis prošla, ale neboj i na tebe to miminko někde čeká a já věřím že se dočkáte!!! Brzy!!!
Nasaďte listovku a hojte se holčiny hojte ![]()
lacenko listovku beru
a piju kontryhel ale to mi je ted stejně prd platné dneska jsem byla na kolonoskopii (nikdy na to nejděte bez analgetik nebo narkozy otřesný zážitek) a mám zánět střeva takže u mě miminko tak brzo nehrozí ![]()
lacenko ani nevíš jak mi tvůj příspěvek zvedl náladu, včera jsem podstoupila kyretáž po zamlklém těhu v 6 TT, myslím, že nemá smysl vůbec popisovat jak se cítím, bohužel věřím, že to slečny tady dobře znají. Od chvíle kdy přišlo krvácení až do teď jsem se nezmohla na nic jiného než na pláč a to i na sále před zákrokem😢 nicméně si vybavuji, že o kyselině listové lékař mluvil, kontryhelový čaj jsem pila i před tím. Tak naklušu do lékárny a poradím se tam. ten čaj mám pít až do doby než se dostaví MS, páč vím že normálně se pije jen v 1. polovině cyklu…
Nattaly to je mi líto, měli bychom prcka stejně - teda pokud to u nás klapne
Neboj vše se v dobré obrátí a je tisíckrát lepší i když mooooc bolesné!!!, že to prcek vzdal tak brzy než pak rodit pozděj postižený dítě… Ale bolí to stejně, drž se holka zas vyjde slucíčko uvidíš…
Moc děkuji, jsi hodná. Bereš mi slova z úst a naprosto s tebou souhlasím ač si to nechci přiznat. Lepší nyní, než později postižené miminko. Děkuji za podporu a Tobě přeji krásné a zdravé miminko.
Natally píše: lacenko ani nevíš jak mi tvůj příspěvek zvedl náladu, včera jsem podstoupila kyretáž po zamlklém těhu v 6 TT, myslím, že nemá smysl vůbec popisovat jak se cítím, bohužel věřím, že to slečny tady dobře znají. Od chvíle kdy přišlo krvácení až do teď jsem se nezmohla na nic jiného než na pláč a to i na sále před zákrokem😢 nicméně si vybavuji, že o kyselině listové lékař mluvil, kontryhelový čaj jsem pila i před tím. Tak naklušu do lékárny a poradím se tam. ten čaj mám pít až do doby než se dostaví MS, páč vím že normálně se pije jen v 1. polovině cyklu…
Natally,jen do ovulace,takže přibližně 14-16 dni od 1 dne cyklu,potom už nepomáha spíše opačně.Ten čaj.
A jak píše Lacenka,než rodit postižené dítě,to je recht,příroda je mocná čarodějka ,co si umí udělat přirozenej výběr.Proto asi to ZT.
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.