Kdy chodí mateřská 2023

Anonymní
20.3.23 08:09

Kdy chodi mateřská 2023

Ahoj holky prosím o radu od 10.2 jsem na mateřské a pořád mi nepřišly peníze.. Máte to některá podobně? Díky tomu že mám platby co musím platit jsem z toho celkem zoufalá a můj d**ilni zaměstnavatel prostě bohužel nekomunikuje.. A na ČSSZ a tak jsou prý zahlcení takže nemají čas řešit mám si napsat e-mail.. Ale už 4 den bez odpovědi 🥲 🥺vím že. Na to mají lhůtu asi měsíc ale přeci jen jsou ženy co ji nastoupily později a už ji mají..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35759
20.3.23 08:13

Zavolej si znovu na ČSSZ aby se ti podívali aspoň jestli mají vše.
Kdy jsi dávala v práci papír?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.3.23 08:19

@JancaS84 začátkem února právě

• Citovat
  • Upravit
35759
20.3.23 08:24
@Anonymní píše:
@JancaS84 začátkem února právě

Tak to je divný. Oni jsou celkem rychlý když je vše v pořádku. Zkoušej tam volat a smutně prosit jestli by se na to nepodívali. A volej na ČSSZ podle sídla firmy, ne podle tvého bydliště, pokud by jsi to náhodou nevěděla a je odlišné..
Mě to v práci taky zkonili a pak mě přišly, tři mateřský zároveň. Ale když jsem se dovolala a hezky je proprosila tak mě vždycky řekli co a jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
20.3.23 08:26

Pokud mají vše, měla by přijít do 15.dne v měsíci. Většině lidí v okolí chodí už začátkem měsíce.

Nevolej na Vaši pobočku ČSSZ, ale na národní call centrum do Prahy. Tam to ochotně dohledají podle rodného čísla.

@Anonymní píše:
Ahoj holky prosím o radu od 10.2 jsem na mateřské a pořád mi nepřišly peníze.. Máte to některá podobně? Díky tomu že mám platby co musím platit jsem z toho celkem zoufalá a můj d**ilni zaměstnavatel prostě bohužel nekomunikuje.. A na ČSSZ a tak jsou prý zahlcení takže nemají čas řešit mám si napsat e-mail.. Ale už 4 den bez odpovědi 🥲 🥺vím že. Na to mají lhůtu asi měsíc ale přeci jen jsou ženy co ji nastoupily později a už ji mají..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.3.23 08:27

Zkusím to holky moc děkuji

• Citovat
  • Upravit
37131
20.3.23 08:49

Volej na tu ČSSZ, ono to trvá, než se člověk dovola a pak se nesmis nechat odbit, podle rodného čísla ti povi, jestli je vše v pořádku a kde to vázne. Muze se stát, zes třeba vyplnila špatně číslo účtu, nebo zaměstnavatel poslal pozdě ty podklady, ale je dvacátého a mateřskou bys už na účtu měla mít, pokud by bylo vše v pořádku. Volej dneska, klidně cely den, v pondělí je větší šance, ze se někoho dovolas, než čtvrtek nebo pátek (jak píšeš, ze jsi 4 dny bez odpovědi).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
20.3.23 09:57

Zavolala bych tam. Dávala jsem žádost asi 20. Ledna, mateřská přišla 6.3. mám ji od 1.2. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
20.3.23 10:54

Byla jsem na čssz osobně (zajímalo mě, jestli jsou všechny podklady ok + jsem potřebovala potvrzení o výši ppm) a do 5 minut jsem měla vyřízeno. Takže jestli máš možnost, zajela bych tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
5.7.23 11:17

Můžu se zeptat jak jsi dopadla s tou mateřskou? Všem kolem mě už přišla. Já čekám první. Na personálním mi řekli, že pokud jsem jim to posílala, tak to poslali.
Budu volat v pondělí nebo v pátek na úřad. Teď jsou svátky a každý si bral dovolenou.
Nastupovala jsem 5.6.23. Kamarádka nastupovala 25.5.23 a hned 4.6.23 měla první mateřskou a teď 4.7.23 druhou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.7.23 11:24

@Psisuchar dopadla jsem tak že jsem psala na ČSSZ kde jsem našla odkaz na formulář jakože nevyplacení dávky (najdu a přidám odkaz) tam jsem vypsala údaje a celkem bleskově mě kontaktovali u mě byl problém v tom, že šéfová je pěkná… Víme co.. A doslova se vysr… Na vše a neposlala žádné papíry nic takže nikdo nevěděl že jsem na mateřské

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.7.23 11:26
  • Citovat
  • Upravit
779
5.7.23 11:42
@Anonymní píše:
@Psisuchar dopadla jsem tak že jsem psala na ČSSZ kde jsem našla odkaz na formulář jakože nevyplacení dávky (najdu a přidám odkaz) tam jsem vypsala údaje a celkem bleskově mě kontaktovali u mě byl problém v tom, že šéfová je pěkná… Víme co.. A doslova se vysr… Na vše a neposlala žádné papíry nic takže nikdo nevěděl že jsem na mateřské

No to si děláš pr…! Tohle je hrozné chování! Jde tady o peníze a dle mého by se chyby stávat opravdu neměly, protože člověk musí z něčeho přece žít. Nejde říct, pošlu vám to za měsíc, dva.
Tak ti moc děkuju. A přišlo ti to zpětně pak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.7.23 12:49
@Psisuchar píše:
No to si děláš pr…! Tohle je hrozné chování! Jde tady o peníze a dle mého by se chyby stávat opravdu neměly, protože člověk musí z něčeho přece žít. Nejde říct, pošlu vám to za měsíc, dva.
Tak ti moc děkuju. A přišlo ti to zpětně pak?

Chyba byla u šéfky která se na to vys..rala doslova.. Takže to nebyla chyba ale bylo to naschvál bohužel.. Ale na ČSSZ to ani vyřešily oni jak jim řekla že mám před porodem a oni že to vyřeší a poslali to vcelku rychle

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex