Kdy dát tenisky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
13
9.5.15 16:21

Kdy dát tenisky?

Budu mít možná trochu nestandardní dotaz.. ale zatím nemám žádné zkušenosti, proto se raději ptám. Od kdy (myslím tím roční období, cca měsíc) lze 18-24 měsíčnímu dítěti pořídit tenisky (konkrétně Befado maxi) jako „hlavní“ boty (vedle sandálků a bačkůrek na doma). Nebo je vhodnější i teď a přes léto používat tzv. celoroční kožené boty a kombinovat je se sandálky? Díky za názory :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
9.5.15 16:24

Aktuálně kombinuju kožené celoročky a plátěné tenisky. Odpoledne je přes 20°C, ráno jen 13°C, mokrá tráva. Ráno kožené, odpoledne plátěné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4955
9.5.15 16:25

Můj má 19m a má je na ven už asi měsíc. Bude je nosit na střídačku se sandálky až do podzimu. I když je pod mrakem a není úplně horko, tak má zpocené nohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
9.5.15 16:27

Idealni to neni, nema pevnou patu. Ja tenisky zatim davat nebudu. (syn 22 mesicu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
9.5.15 16:28

@Naruby Kdy nosíš tenisky ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
9.5.15 16:47

Jo malá je přesně v tomhle věku taky měla. A už je dávno nosila. Já jsem pro střídání více typů bot, takže za mě ano. Kotníkové dávám jen přes zimu, já jsem spíš pro barefoot :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
9.5.15 16:48

Jinak dávat takzvané celoroční kožené přes léto je kravina. Dneska žádný vedro nebylo, malá je měla a ponožky jsem mohla ždímat. Takže pokud nejezdíte do přírody, jsou na léto zbytečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
9.5.15 16:49

..tenisky už klidně i teď, ale nevím, zda v nich nebude malé zima.. vybrala jsem s pevnou patou, kotníkové.. malé rychle roste noha (poslední celoročky nám vydržely měsíc), takže zákonitě řeším i dlouhodobost unošení a s tím spojenou cenu + docela se jí potí nožka (počítám, že tenisky budou lépe větrat, ale zase do nich nebude padat tolik kamínků a písku jako do sandálků).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1437
9.5.15 16:50

@Busy Bee Befado ma pevnou patu.
Ridila bych se tim, jestli je dite teplo nebo studeno krevne. Nasi stridaji kozene s teniskami a balerinami. Ja sama nosim tenisky od unora, nyni doma na zahrade crocsy bez ponozek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1715
9.5.15 17:06

Syn nosí befado už měsíc, jsou mu 2 roky, pres léto je bude střídat se sandalky a na podzim koupim nějaké kožené. V zimě výběru zase ve sportisimu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
9.5.15 17:12

Tak já dávala holkám plátěné befado, samdale Santé a celoročky Superfit, zimní Superfit. Mladší pláťáky měla poprvě v 15m a starší, přestože chodí od 7m to byl srpen a mněla sandále pak celoročky. Starší chodila později a už si to tak nepamatuju je jí šest. V každém případě jsou befado skvělé botky. Dádám do školky jako bačkory starší ( potí se jí dost noha) a sandálový typ od befada je super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
9.5.15 17:13
@Naruby píše: ..tenisky už klidně i teď, ale nevím, zda v nich nebude malé zima.. vybrala jsem s pevnou patou, kotníkové.. malé rychle roste noha (poslední celoročky nám vydržely měsíc), takže zákonitě řeším i dlouhodobost unošení a s tím spojenou cenu + docela se jí potí nožka (počítám, že tenisky budou lépe větrat, ale zase do nich nebude padat tolik kamínků a písku jako do sandálků).

Myslím, že jí nebude zima. Synovi dávám kotníčkové plátěnky (tyto http://www.detskeboty.cz/…2-viktor.htm ) už tak tři týdny nebo měsíc. V kožených se potil a jak píšeš, na písek jsou lepší než sandálky, nic do nich nepadá. Ty, na které jsem dávala odkaz jsou takové kombinované - je tam kožená stélka, opatek a přezky, ale svršek je látkový, takže pěkně větrají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
9.5.15 17:59

Díky moc za názory a hlavně rychlou reakci všech, podívám se ještě na ty kombinované boty a jinak tedy koupím tenisky. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101439
9.5.15 18:31
@Svistice píše:
@Naruby Kdy nosíš tenisky ty?

Já nikdy, ani je nevlastním…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
29.3.21 10:53

Já už mám vybrané červené tenisky , tak ať už se počasí stabilizuje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková