Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, kdymám dávat malou do sporťáků? je jí 6 měsíců a ještě nesedí, tak nechcu ju dát do sporťáků, když si ještě nesedne, někdo ale dává ikdyž dítě ještě nesedí, to by se ale nemělo ne?
Tak jí tam dej a nech jí ležet nebo jí tam dej až bude sama sedět…
Ne nemělo, ale pokud jde do plneho lehu sporták nebo či když ma vložnou tašku, tak jo ![]()
Malí má teprv tři měsíce a už se mi pomalu do kočáru nevleze, ale jak bud muset jít do fusaku tak ho budu muset chtě nechtě dát do sportˇáku.
@tumpach píše:
Ne nemělo, ale pokud jde do plneho lehu sporták nebo či když ma vložnou tašku, tak jo
jo, jo, malej nam tak taky jezdil, holt byl moc velky mimco. ![]()
Dítě může ležet i když má polohovací postýlku. To samé sedačku. V 6 měsících není žádný mimino. Normálně dát do sedačky do polosedu, ti magoři z fyzioterapie ty maminky jen blbnou. ![]()
@dada12 píše:
Dítě může ležet i když má polohovací postýlku. To samé sedačku. V 6 měsících není žádný mimino. Normálně dát do sedačky do polosedu, ti magoři z fyzioterapie ty maminky jen blbnou.
co? do úpolosedu, ty jsi sna d cvok ne?
do nejvíc, co to jde tedy, když už. ničíš dítěti páteř jinak
Jasně, dokud nesedí, přikurtovat do lehu.
To chce zdravý rozum, neblázněte s ležením v 6 měsících, vždyť ty děti jsou pak chudáci.
@tumpach píše:
co? do úpolosedu, ty jsi sna d cvok ne?do nejvíc, co to jde tedy, když už. ničíš dítěti páteř jinak
Prosím Tě ty jim ničíš páteř. Co blázníš..
@dada12 píše:
Prosím Tě ty jim ničíš páteř. Co blázníš..
no já nevím no, ale každýho věc asi ![]()
@dada12 píše:
Jasně, dokud nesedí, přikurtovat do lehu.To chce zdravý rozum, neblázněte s ležením v 6 měsících, vždyť ty děti jsou pak chudáci.
jo fajn noo
Dávala jsem do sporťáku, když se nevešel do korby, neseděl ještě, ale sporťák nám jde do plného lehu (to bylo nakonec kritérium při výběru kočáru). Já osobně bych nedávala ani do polosedu, dokud nesedí sám, stejně v 6m většinu času v kočáře prospí. A fakt se mi otvírá kudla v kapse, když vidím dítě v sedě v kočáru, jak spí, hlava mu přepadává ze strany na stranu a matku nenapadne se podívat a položit to.
@Samamama píše:
Dávala jsem do sporťáku, když se nevešel do korby, neseděl ještě, ale sporťák nám jde do plného lehu (to bylo nakonec kritérium při výběru kočáru). Já osobně bych nedávala ani do polosedu, dokud nesedí sám, stejně v 6m většinu času v kočáře prospí. A fakt se mi otvírá kudla v kapse, když vidím dítě v sedě v kočáru, jak spí, hlava mu přepadává ze strany na stranu a matku nenapadne se podívat a položit to.
no a ono to s některýma těžký, moje ldyž jí bylo 20 měsíců a usnula, tak se rázem vzbudila, když jsem jí chtěla dát do lehu, tak jsem jí nechala v sedu
V 6 měsících ať hezky hajá na polohovacím kočárku a kouká, pokud ještě nesedí, tak ne úplně sedu, ale hezky v leže v polosedě. Nemá páteř z papíru. Ještě nikdy jsem neviděla člověka se zkroucenými zády, že ho jako dítě maminka dala na polohovací lehátko. Vždyť na roce chodí, tak ho na půlroce nebudu nutit ležet jak lazara ![]()
@dada12 píše:
V 6 měsících ať hezky hajá na polohovacím kočárku a kouká, pokud ještě nesedí, tak ne úplně sedu, ale hezky v leže v polosedě. Nemá páteř z papíru. Ještě nikdy jsem neviděla člověka se zkroucenými zády, že ho jako dítě maminka dala na polohovací lehátko. Vždyť na roce chodí, tak ho na půlroce nebudu nutit ležet jak lazara
Souhlas. Stejně ti ležet nevydrží a furt bude zvedat hlavu. Náš malý šel asi v 8m do sporťáku, do polosedu (pololehu) a v 9m už krásně seděl..