Kočárek s kolébkovým polohováním

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
83
20.8.12 21:19

Kočárek s kolébkovým polohováním

Máte prosím někdo zkušenost s kočárkem, které má kolébkové sezení/polohování? Můžete napsat, jak jste spokojene a jak jsou spokojené děti. Spí se jim tam dobře…díky moc za veškeré info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14856
20.8.12 21:37

@neslusanka ja takovy mela…ani nevim ze se tomu tak rika, ale uprimne bych do toho uz nesla. Neudelas proste rovnou plochu na spani. Prvni mesice jsem hledala regulerne jiny sportak. Pak jsem si na to nejak zvykla, dceri to asi vadilo mene jak me, normalne tam na zacatku spala. Pak prestala spat v kocare uplne, tak jsem polohovani nepouzivala. Ted zase zacala obcas spat, mame novy dvojkocar, pouzitelny i jako jednokocar a ten ma lezeni naprosto luxusni, tam spala hned a dobrovolne, takze to asi uplne jedno neni. :nevim:

mam kocarek hoco travel light, byla jsem s nim hodne spokojena, ale tohle me stvalo. Koukala jsem ze existuje i jina varianta s polohovanim, tak bych priste brala ten.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
20.8.12 22:08

Mame bugaboo cameleon, tam je ta sedacka vseobecne dost propirana…ale ja si nestezuju a dcera taky ne, stejne radsi spi tak nejak schoulena…zada ma uplne rovne, takze v tom problem nevidim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
20.8.12 22:33

Ja takovy kocarek nemam, ale co by mi vadilo, ze dite v nem muze lezet porad jenom na zadech s tim, ze ma nohy nahore. Vetsi ditko si rado schrupne v kocarku treba i na boku schoulene do klubicka, coz by se v kolebkovem kocarku nedalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
22.8.12 10:30

No ono prej aji hodně záleží na dítěti…prý existují děti, kterým vyhovuje kolébkové polohování a naopak špatně snášejí to klasické :nevim: Asi to chce vyzkoušet. Švagrová měla kolébkové polohování (Quinny Buzz) a byla spokojená. Já mám klasiku a nám zas vyhovuje víc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí