Sporťáky po stopadesáté :)

3624
16.8.12 14:38

Sporťáky po stopadesáté :)

Zdravím všechny, vybírám už třetí sporťák a chtěla bych, aby už byl opravdu poslední. Nejdříve jsem měla Casualplay S4, na něm mi šíleně vadilo to klapající přední kolo a taky jsem chtěla vyzkoušet i nějaký jiný, tak jsem koupila Maxi Cosi Muru 3, ale z něho jsem vyloženě nešťastná, ta boudička je úplná katastrofa, zlatá boudička na Casualu, a hlavně je Mura malinká, malá má zítra 7 měsíců a už teď tam nemá moc místa. Navíc ten šusťák vzadu na boudičce :(. Takže bych chtěla sporťák, který bude vhodný do terénu, v zimě projede sněhem, bude mít boudičku, která bude chránit před sluncem i větrem, bude mít nafukovací kola a bude odpružený a bude mít pohodlnou sedačku. Uvažovala jsem na Quinny Speedi, ale taky nemá nejlepší recenze co se týče sedačky a boudičky. Cena do 4000,–, děkuji za tipy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2616
16.8.12 14:40

X-lander XA, kromě toho odpružení mi splnil vše, o čem ty píšeš. Dá se koupit i z frcu, je poměrně bytelný, takže nemívá vady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3624
16.8.12 14:43

@TýnkaK Je to jeden z těch, které mám ve výběru ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
16.8.12 14:46

Ahoj, myslím, že tvé nároky by splnil Patron Apollon Alux, ale nemá natáčecí přední kola. My jsme s ním byli každopádně moc spokojení :palec: Jenže pak se mi s ním špatně manipulovalo, když jsem k tomu naháněla malou, tak jsme přešli na Graco Trekko a taky jsem spokojená, ale to nesplňuje hned několik tvých podmínek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
16.8.12 14:49

Měla jsem podobné požadavky jako ty a pořídla jsem Hartan Topline X, jsem spokojená jako želva, nenašla jsem jediné negativum. Za mě SUPER KOČÁR :pankac: Po 1 dítěti použitý jsem sehnala za 5,5 tis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3624
16.8.12 14:53

Děkuju za tipy, teď jdeme ven, potom na to mrknu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
16.8.12 14:53
@kokomo píše:
Ahoj, myslím, že tvé nároky by splnil Patron Apollon Alux, ale nemá natáčecí přední kola. My jsme s ním byli každopádně moc spokojení :palec: Jenže pak se mi s ním špatně manipulovalo, když jsem k tomu naháněla malou, tak jsme přešli na Graco Trekko a taky jsem spokojená, ale to nesplňuje hned několik tvých podmínek…

Ten jsme taky skoro rok používali, jenže je těžký a do kufru se nám vešel jen tak tak, zlaté golfky

• Citovat
  • Upravit
5352
16.8.12 14:56

Já mám Mutsy Urbanrider a jsem s ním moc spokojená. Splňuje asi vše co chceš (do terénu nepřekonatelný, boudička v pohodě, pohodlně se tam vejde můj dvouletý syn i na spaní, kvalitní odpružení, nafukovací kola…), tedy krom ceny, ale jetý se za tu cenu asi koupit dá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
16.8.12 14:58

@nikol.ondrášovka
těžký tedy rozhodně není - váží asi 14 kg, což má i x-lander…no samozřejmě golfky to nejsou :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
16.8.12 15:01

Nedoporučuju X-Lander, cokoliv jiného než tohle. Co Jané Slalom? Ty si do terénu taky pochvalují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
16.8.12 15:06

@kokomo no těžký není ale ě to tak přišlo když sem ho do prvního patra vynášela každý den :mrgreen: ale je taky docela drahý, my jsme ho teda používali od hlubokého kočárku, ale nevím jestli se to vyplatí kupovat jen jako sporťák, pokud se teda pak nevyužije na další mimi, za tu cenu…

• Citovat
  • Upravit
1726
16.8.12 15:14

@nikol.ondrášovka
já ho kupovala po jednom dítěti, vypadal jako nový a dala jsem za něj 1500,– byli jsme s ním opravdu spokojení, teď čeká na druhé ;) používali jsme ho asi od 8 měsíců, záměrně jsem ho chtěla na zimu, protože tam byla krásně schovaná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
16.8.12 15:19

@kokomo my za něj dali plnou palbu 9990,– ale taky čeká uskladněné na druhé, no prostě dobrý kočárek, terénní tank atd :lol:

• Citovat
  • Upravit
3624
16.8.12 17:19

@Angieblack Nad Janéčkem taky uvažuju, ale ty jsou bohužel docela drahé i bazarové, ale musím ještě projet MMB…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
16.8.12 18:29

@Katuskka Nebo ten Mutsy si taky kamarádka chválí. Ale nevím, jaký má, ale měl všechna kola stejně velká a natáčel se mu podvozek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí