Sporťák - na jakou stranu?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
756
12.8.12 22:16

na jakou stranu?

Mám takovou asi zvláštní otázku :idea: malej má 7 měsíců a už se mi nevejde do hluboké korby…chci proto přejít na sporťák (jde do lehu) jen jsem někde četla, že do roku by měl ten sporťák být otočený ke mě, aby na mě malej koukal. Musí to tak být? Mě ten sporťák jde skládat jen, když je otočený na druhou stranu, jinak bych to pracně musela pořád přecvakávat :roll: Já jen jestli to má nějaké hlubší smyly, že je to miminko otočené ke mě nebo je to jen pro můj pocit, že na něj můžu vidět :?: :nevim: :) děkuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11733
12.8.12 22:21

Podle mě jde jen o ten pocit, že na to mimčo vidíš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44171
12.8.12 22:22

Z psychologického hlediska se skutečně doporučuje, aby dítě bylo otočené k matce. Cítí se tak bezpečněji, není tolik „ztracené“ ve světě plném rušivých podnětů..
Ale nebrala bych to nijak dogmaticky a udělala bych to, jak to vyhovuje mě a mému dítěti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9164
12.8.12 22:22

Měj dítě tak, jak to vyhovuje oběma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
12.8.12 22:23

Malej šel do sporťáku co začal sedět, takže někdy v 6. měsících. Golfky i sporťák byly otočený ode mě a on si to vyloženě užíval

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
12.8.12 22:23

@kotaska91 no já jen, abych nebyla za exota, že vezu mimi směrem k nim :lol: na něj vidím přes okénko ve střeše..to by mi stačilo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
12.8.12 22:24

Nemusí. Syn od 4 měsíců totálně bojkotoval hlubokou korbu, po dvou týdnech řevu jsem to vzdala. Sporťák jde jen po směru a jen co jsme ho tam šoupli, začal jezdit v kočáru zase rád. Prostě chtěl vidět ven, já jsem mu byla dost ukradená :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
12.8.12 22:29

@Jana206 to jsem právě četla, že je lepší, když je směrem k mámě, ale vidí z něj ven…a DOST se mu líbí…než aby si připadal ztracený :-D celkově je Colombo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
12.8.12 23:39

Opravdu záleží na dítěti, některé je maminčin upírek a jiné zas potřebuje vidět svět. já měla jednoho zvědavce a jednoho upírka. ale i ten upírek to zvládl po směru, s drobným vylepšením, čuměl na mě zadní síťkou a to mu bohatě stačilo..

udělej si to, jak potřebuješ, jak mimčo potřebuje, hlavně máš výhodu, že když se mu zachce maminky, vždycky to můžeš otočit.
určitě, pokud se to mimču líbí, nijak mu to neublíží.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
13.8.12 00:05

Malá nedávno začala sedět, teď jela párkrát v golfkách po směru a můžu říct, že KONEČNĚ je v kočárku spokojená. Po matce ani nevzdechne, nohy hozené přes madlo hledí, výská a vykládá :lol:

Malý šel do sporťáku asi v 9 měsících, tehdy jsem koupila golfáč, protože normální kočár byl těžký - byl tam v lehu, protože neseděl a nevadilo mu to taky.

Jinak jsou oba mazlící a všecko, ale v tom kočáru jim to neva - stejně na ně mluvím a příležitostně nakukuju, podávám věci, upravuju čepici… Taky si myslím, že pokud je tak miminko spokojené, nijak mu to neuškodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
13.8.12 00:40

Ja kocarek vozim obema smery podle toho, kde je slunicko, aby mu nesvitilo do oci a byl co nejvic ve stinu. Malej je casto rad, kdyz jede proti smeru a vidi me, ale jindy se zase otaci a chce jet po smeru, aby videl, kam se jede. Takze kdyz jede proti smeru, drzim kocarek za rukojet, kdyz ho potrebuju prehodit po smeru jizdy, drzim kocarek za strisku. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
13.8.12 08:50

Tohle je na Tobě a dítku, jak vám to vyhovuje. Mě dokud syn neseděl, tak jezdil čelem ke mně, měla jsem lepší pocit, že na něj vidím. Jak potom už seděl, tak šel ode mně, aby toho víc viděl. A teď to střídáme podle nálady. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
13.8.12 09:04

Souhlasím, žádné obecné pravidlo neexistuje ;)
Syn šel do sporťáku v 8,5 měsících a krátce poté si sám sedl, ale vozila jsem ho čelem k sobě až do cca 11 měsíců - stačilo totiž, že jsem se mu „ztratila“, když jsem zvedala opěrku do sedu, a nelíbilo se mu to. Ale pak se to jako mávnutím kouzelného proutku změnilo a už ho výhled na matku nebavil, tak jezdí čelem po směru jízdy a od té doby je v kočáře spokojený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
16.8.12 15:15

Malej šel do sportáku nekdy po 5.měsíci, dost mi šlo o to, aby bylo možnost otočit jej i směrem ke mně abych na něj viděla a on na mě, byl ale dost nespokojený, věčně řval, prostě jít do kočáru byl boj, než mě jednou napadlo otočit ho směrem ode mě - tedy po směru - a spokojenost největší (na jeho straně), takže ne každé mimčo vyžaduje vidět na maminku :-)) A ještě to má výhodu, ted když má mamánkovské období, že nevidí kdo ho veze, takže ho chvíli může vozit i někdo jiný aniž by vřískal :dance: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí