Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky,
už jsem z toho normálně na palici. Už měsíc hledám nějaký vhodný sporťák, ale je jich tolik, že mi z toho normálně hrabe ![]()
Potřebovala bych poradit hlavně na základě vašich osobních zkušeností, protože v popiskách každého sporťáku je, že je to ten nejlepší, nejlíp ovladatelný a nejúžasnější sporťák na světě.
Nás prce ještě totiž nesedí, do hlubokého mi ještě vleze, ale už se mu tam nelíbí, protože nevidí ven, takže se mi co 5 minut otočí na bříško a snaží se vyčuhovat ven. Máme DORJANA, takže jsem samozřejmě hned přehodila na podvozek sportovní korbu, ale je to hrůza. Ten sporťák je tak obrovský, že když tam malého (i když to není žádný drobek, má 80 cm a 9,5 kg) zapnu do popruhů, tak mi tam visí jako oběšenec) a celkově ten kočár působí hrozně hřmotně a to už vůbec nemluvím o tom, že bych ho měla skládat do kufru auta ![]()
Takže bych chtěla něco lehčího, ale ne golfky. Prostě něco hezkého, lehkého, ale i dost prostorného, protože náš Martínek bude pěknej pořízek, tak aby mi ten kočár v roku nerozsedl ![]()
Napíšu vám pár kritérií, které bych chtěla, aby ten „náš“ sporťák měl:
Holky, budu vám moc vděčná za pomoc a radu. A pokud některá prodáváte kočárek odpovídající mým požadavkům a v solidním stavu, tak se nebráním ani koupi z druhé ruky.
Moc děkuju za pomoc holky ![]()
Mishel
Řeším naprosto stejný problém. Dorjan s hlubokou byl fajn, měla jsem tam malou až do 8 měsíců, byl fakt velký, ale ten sporták je kráva veliká a těžká a hlavně se nedá složit - no děs. Navíc začal strašně vrzat a já už z toho šílím. Takže už týdny brouzdám a pročítám diskuze a recenze. Moji favorité jsou BRIO go, QUINNY Speedi a JANE Slalom pro. Jsou to vsechno sportaky na ktere se da pozdeji dokoupit korbicka. Dnes je jdu omrknout naživo, ale založila jsem tu ted taky diskuzi, kde prosím maminy aby se vyjadřovali přímo k těmto třem. Hodně štěstí s výběrem ![]()
Taky dorjan letěl, jen co jsem přidělala sportovní nástavbu ![]()
Měla jsem vyhlídnutej easy walker qtro nebo baby jogger elite
Easy walker jsem si i odzkoušela, byl lehounkej, krásně skladnej, bezvadně se s ním jezdilo. Ale ta cena ![]()
Nakonec mám použitej Jané slalom 2007 a jsem max. spokojená
Do terénu bezvadnej, širokej, sedák je lehce do kopce, takže mi malá nikam nesjíždí ani nevisí za popruhy, skladnej, ovladatelnej jednou rukou. Jen není otočnej, to je od Jané jen reverse, ale ten má prý zase o něco užší sedák. Prostě každej má něco
Holky, taky to začínám pomalu řešit… rovněž máme DorJana a ta sportovní korba je prostě děsná ![]()
Koukala jsem na kočárek http://www.lovebaby.cz/…uatro-monza/
líbí se mi, že má přehazovací rukojeť… ale hledám dál a čekám na vaše tipy ![]()
@petrul píše:
Taky dorjan letěl, jen co jsem přidělala sportovní nástavbu
Měla jsem vyhlídnutej easy walker qtro nebo baby jogger elite
Easy walker jsem si i odzkoušela, byl lehounkej, krásně skladnej, bezvadně se s ním jezdilo. Ale ta cena
Nakonec mám použitej Jané slalom 2007 a jsem max. spokojenáDo terénu bezvadnej, širokej, sedák je lehce do kopce, takže mi malá nikam nesjíždí ani nevisí za popruhy, skladnej, ovladatelnej jednou rukou. Jen není otočnej, to je od Jané jen reverse, ale ten má prý zase o něco užší sedák. Prostě každej má něco
TAKY JSEM JÍ CHTĚLA NSABÍDNOU EASY WTRO, BABY JOGGER ČI JANÉ REVERSE
@Mína13 píše: … a teď jsem objevila ještě tento:http://mimi-vyskov.com/…ultra/brown/
HLAVNÉ NÉÉ CHIPOLINO
@tumpach píše:
TAKY JSEM JÍ CHTĚLA NSABÍDNOU EASY WTRO, BABY JOGGER ČI JANÉ REVERSE
se pozná vytříbenej vkus ![]()
@Mína13 píše:
@tumpachchipolino ne? proč?
a holky ten Jané se dá otočit i proti směru jízdy?
já jsem ho mla a byl to strašnej krumpl, kolečka se tak divne protáčeli a zasprajcovávaly, pak se to divně rozviklo, začla se trhat i latka
Kočárek MONZA mám, koupený v Polsku za 3000,–-Kč.
Vcelku dobrý, skládání jednoduché, pouze přehazovací rukojeť je snad jen na okrasu. ![]()
Pokud se přehodí rukojeť tak, že dítě je čelem u Vás, tak je kočárek neovladatelný, jede si, kde chce, velká kola jsou vpředu. Jimi není možné vjet na chodník či pobodnou vyvýšeninu. Při přehození rukojeti kočár jede jen po rovině a to ještě blbě, nohama kopu do malých koleček, neboť rukojeť je po přehození krátká.
Zajímalo by mě, jestli má taky někdo monzu a má stejnou zkušenost. ![]()
S Polskem už nechci mít nic společného!!! Dnes jsem byla vyzkoušet Jane a Brio a řeknu Vám že ten Brio je teda muj favorit na plné čáře… Jednoduchý, lehučký, snadno složitelný a skladný…Asi pujdu do něj…
Ahoj oživuji dizkuzi. prosím chtěla bych si koupit sporták a přemýšlím o buggstru od TFK s nafukovacími koly, máte některá jste spokojené. malému je 7 měsíc a já bych ho chtela na jaro. Dá se polohovat do lehu a popřípadě kolik stojí použitý. moc díky za odpovědi
Ja mam bez nafukovacich ale naprosta dpokojenost. Mame ho od roka protoze neni polohovaci do uplneho lehu ale tak napul sed leh a nozicky se taky nezvedaji. Nase ale v kocarku moc nespala tak nevadilo. Mrzelo me ze jsem neporidila uz na prvni.