Kdy dáváte do školy?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
2.2.15 13:18
@Anonymní píše:
Kdy by jste poslali do školy? Dcera v sobotu měla chvilku 37,6C, rýma, kašel…nyní bez teploty a rýma, cítí se dobře…tak čtvrtek?

takové teploty bych si nejspíš ani nevšimla. Šla by normálně, pokud ji nic nebolí atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.2.15 13:21

Asi jsem to špatně napsala…ještě hojně smrká…jinak je ok…

• Citovat
  • Upravit
72725
2.2.15 13:39
@Anonymní píše:
Asi jsem to špatně napsala…ještě hojně smrká…jinak je ok…

kdybych měla nechávat kluka doma s každou rýmou, zamešká půlku roku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17221
2.2.15 14:13
@Anonymní píše:
Kdy by jste poslali do školy? Dcera v sobotu měla chvilku 37,6C, rýma, kašel…nyní bez teploty a rýma, cítí se dobře…tak čtvrtek?

Pokud to byla jen jednodenné záležitost a v neděli měla teplotu normální, tak dnes bych poslala.

(Pokud ještě před tím, tj. v pátek, měla víc než 38.0, tak bych nechala doma do středy.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21994
2.2.15 14:27

Jestliže dneska zůstala už jenom rýma a všechny ostatní příznaky jsou pryč, poslala bych pravděpodobně zítra.

Příspěvky o tom, jak by někdo tuto teplotu ani nezjistil, moc nechápu :think: To opravdu dítě, které má rýmu, kašel, stěžuje si na únavu a bolest v krku nikdo orientačně nepřeměříte a prostě pošlete do školy? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101531
2.2.15 14:37

@BohunkaP V úvodním příspěvku nebylo nic o tom, že by si dítě stěžovalo na únavu a bolest v krku… a ne opravdu dítě co má rýmu a lehce kašle preventivně neměřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21994
2.2.15 15:04

@j.a.n.i1, ne, to zakladatelka napsala až do diskuse.

Já na svých dětech sice zvýšenou teplotu poznám i bez dalších příznaků, ale přesto je při rýmě a kašli občas přeměřím, abych se ujistila, že můžou ven nebo právě do školy a školky… proto mě překvapilo, že jsem dle reakcí zřejmě výjimka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.2.15 15:21

No upřímně jsem zjistila, že některé maminky posílají děti do školy se zvýšenou teplotou běžně…se nedivím, že to ostatní chytí…

• Citovat
  • Upravit
81479
2.2.15 17:39

Do skolky dnes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
2.2.15 17:41
@BohunkaP píše:
Jestliže dneska zůstala už jenom rýma a všechny ostatní příznaky jsou pryč, poslala bych pravděpodobně zítra.Příspěvky o tom, jak by někdo tuto teplotu ani nezjistil, moc nechápu :think: To opravdu dítě, které má rýmu, kašel, stěžuje si na únavu a bolest v krku nikdo orientačně nepřeměříte a prostě pošlete do školy? 8o

Ne nemerim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.1.25 08:14

Ahoj, syn (první třída) měl celý týden teploty, kašel a rýmu. Nyní od soboty teploty nemá, pouze kašel a rýma (lepší se to). Mam ho zítra dát do školy? Problém je v tom; že od začátku roku je neustále nemocný. Takže váhám, zda ho tam dát když má ještě příznaky nemoci ale bez teploty, ale zas to by asi byl doma pořad..

• Citovat
  • Upravit
22830
19.1.25 08:18

Ještě bych ho nechala pár dní, není úplně zdráv a bude oslabený, hned na něj zas může něco skočit a třeba i nakazí další..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Asta135
19.1.25 08:36
@Anonymní píše: Více

Nechala bych ještě pár dní doma. Aspoň ten kašel aby odeznil nebo se výrazně zlepšil.

• Citovat
  • Upravit
2236
19.1.25 08:45

Nechala bych ho doma opravdu doléčit. To, že je nemocný často, může být i tím, že jde do školy moc brzo a imunita prostě nestíhá. Jinak na podporu imunity doporučuju bakteriální lyzaty, pediatr může napsat recept na bronchovaxom nebo jsou i jiná volně prodejná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64982
19.1.25 08:52
@Anonymní píše: Více

tak záleží na tomm, jak moc smrká a kašle. Ono není nic příjemného, když někdo do výkladu učitele neustále smrká, kašle, vytahuje kapesníky, chodí s kapesníkem ke koši atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí