Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Moje by šla dnes, protože 37,6 bych pravděpodobně ani nezjistila…
No škola nevím, ale já školkovou nechala s babičkou. Protože je toho teď hodně a minulý týden měla v pondělí horečku, pak jen nudle a kašel. Takže je oslabená a nerada bych aby hned lehla. Naše školka lehla a podle toho co říkají v TV je to teď parádní všude..
Jinak teda taky neměřím, malá má buď skoro 39 nebo nic. Takže to poznám bezpečně ![]()
Já bych asi dneska nechala doma, jestli se něco nerozjede a zítra normálně do školy.
Pokud bych vubec zjistila tak malo zvysenou teplotu tak by mozna zustal doma dnes a zitra supal do skoly.
Ona si stěžovala, že se necítí dobře, ale ten den jsme byli celý den na horách a musela být pěkně utahaná…já se jí snažím vracet do školy 100%, ale když v šatně poslouchám to chrchlání a kašlání…no nevím…
Do školy by šli určitě už dnes. 37,6 bych taky ani nezjistila. Navíc jestli to měla před dvěma dny a jenom chvilku, vůbec bych se tím nezabývala.
Já bych 37,6 taky nezjistila
Teplotu měřím až když mě holky pálí do rtů
Ja bych 37.6 neresila holka ma 37 kolikrat jen kdyz dela blbosti..
Ale je fakt ze kdyz je tedto chripkovy obdobi, hele das ji do skoly a jak jeste neni v pohode tak si muze domu pritahnout neco horsiho ![]()
Nechala bych ji dneska doma odpocinout, taky muze mit svalovou horecku nebo proste unava kombinovana s nastydnutim a zitra bych videla…
Pokud bych si teploty vůbec všimla, poslala bych nejpozději zítra. Není to školka, kde se nic neděje, když tam chvíli není - je blbé, když se zamešká, zvlášť pokud není echt studijní hvězda.
Jo, sice by mohla přitáhnout něco horšího, ale to podle mě nikdy nevíš, je to taková alchymie, kdy padne, a kdy ne, že nemá cenu kvůli tomu zameškávat ve škole.
Na štěstí je premiantka…ale i tak to dohánění je něco…uvidím zítra…dala jsem vitamíny…
Ahoj, pokud byla včera ok, poslala bych ji ve stredu, tak aby byla tři dny fit. Obzvlášt v tomto období… ![]()
Kdy by jste poslali do školy? Dcera v sobotu měla chvilku 37,6C, rýma, kašel…nyní bez teploty a rýma, cítí se dobře…tak čtvrtek?