Kdy dáváte do školy?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
2.2.15 12:20

Kdy dáváte do školy???

Kdy by jste poslali do školy? Dcera v sobotu měla chvilku 37,6C, rýma, kašel…nyní bez teploty a rýma, cítí se dobře…tak čtvrtek?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101439
2.2.15 12:22

Moje by šla dnes, protože 37,6 bych pravděpodobně ani nezjistila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
2.2.15 12:22

No škola nevím, ale já školkovou nechala s babičkou. Protože je toho teď hodně a minulý týden měla v pondělí horečku, pak jen nudle a kašel. Takže je oslabená a nerada bych aby hned lehla. Naše školka lehla a podle toho co říkají v TV je to teď parádní všude..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
2.2.15 12:23

Jinak teda taky neměřím, malá má buď skoro 39 nebo nic. Takže to poznám bezpečně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
2.2.15 12:24

Já bych asi dneska nechala doma, jestli se něco nerozjede a zítra normálně do školy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4647
2.2.15 12:26

Pokud bych vubec zjistila tak malo zvysenou teplotu tak by mozna zustal doma dnes a zitra supal do skoly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.2.15 12:29

Ona si stěžovala, že se necítí dobře, ale ten den jsme byli celý den na horách a musela být pěkně utahaná…já se jí snažím vracet do školy 100%, ale když v šatně poslouchám to chrchlání a kašlání…no nevím…

• Citovat
  • Upravit
4009
2.2.15 12:29

Do školy by šli určitě už dnes. 37,6 bych taky ani nezjistila. Navíc jestli to měla před dvěma dny a jenom chvilku, vůbec bych se tím nezabývala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.2.15 12:30

Jo a trochu jí bolelo v krku…

• Citovat
  • Upravit
17630
2.2.15 12:30

Já bych 37,6 taky nezjistila :oops: Teplotu měřím až když mě holky pálí do rtů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
2.2.15 12:39

Ja bych 37.6 neresila holka ma 37 kolikrat jen kdyz dela blbosti..
Ale je fakt ze kdyz je tedto chripkovy obdobi, hele das ji do skoly a jak jeste neni v pohode tak si muze domu pritahnout neco horsiho :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
2.2.15 12:44

Nechala bych ji dneska doma odpocinout, taky muze mit svalovou horecku nebo proste unava kombinovana s nastydnutim a zitra bych videla…

• Citovat
  • Upravit
11565
2.2.15 12:45

Pokud bych si teploty vůbec všimla, poslala bych nejpozději zítra. Není to školka, kde se nic neděje, když tam chvíli není - je blbé, když se zamešká, zvlášť pokud není echt studijní hvězda.

Jo, sice by mohla přitáhnout něco horšího, ale to podle mě nikdy nevíš, je to taková alchymie, kdy padne, a kdy ne, že nemá cenu kvůli tomu zameškávat ve škole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.2.15 12:53

Na štěstí je premiantka…ale i tak to dohánění je něco…uvidím zítra…dala jsem vitamíny…

• Citovat
  • Upravit
1464
2.2.15 12:58

Ahoj, pokud byla včera ok, poslala bych ji ve stredu, tak aby byla tři dny fit. Obzvlášt v tomto období… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí