Kdy děláte vánoční výzdobu?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
18.12.22 23:13

Kdy děláte vánoční výzdobu?

Maminky a tatínci, blíží se Vánoce a tak mě zajímá kdy zdobíte byt a stomeček?

Anketa

Hlasovalo:

Loreipsum doloret

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
74219
18.12.22 23:29

Výzdobu před začátkem adventu. Stromek nějak chvilku před svátky. Letos se zdobil už dneska. Říkala jsem muži, že máme snad nejdražší stromek v okrese (koupený minulou sobotu a od pondělí byla akce). Ať si ho teda užijeme, že se nebude čekat do 23. :mrgreen:. Celkově je letos volno velmi krátké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
18.12.22 23:46

Jakou výzdobu? Mé ateistické vyznání Vánoce neuznává.

• Citovat
  • Upravit
15995
19.12.22 05:59
@Prostě Vodnář píše:

Pominu-li betlemy, vetsina vyzdoby s krestanskymi Vanocemi moc nesouvisi a bud ma koreny jeste v pohanskem slaveni slunovratu, nebo jsou to nejake novodobe vymysly, viz vanocni stromecek…takze vesele do toho :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
19.12.22 06:02
@Prostě Vodnář píše:

Proč tady jste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
19.12.22 06:08
@Kelsey píše:
Výzdobu před začátkem adventu. Stromek nějak chvilku před svátky. Letos se zdobil už dneska. Říkala jsem muži, že máme snad nejdražší stromek v okrese (koupený minulou sobotu a od pondělí byla akce). Ať si ho teda užijeme, že se nebude čekat do 23. :mrgreen:. Celkově je letos volno velmi krátké.

Máme to podobně, žena byt vyzdobí na 1. Advent a stromek už dnes, když byl tak drahý, tak ať si ho užijeme.😉

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14634
19.12.22 06:25

Letos mame stromecek od 9. 12., predchozi roky uz od konce listopadu. Kvuli detem. Stale vyrabime a pridavame nove ozdoby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2894
19.12.22 07:17

Vyzdobu delam od zacatku adventu, postupne pridavam. Stromecek zdobime 23. ale rozsvecujeme az s veceri 24.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
19.12.22 07:20

Dům máme nazdobený od konce listopadu, stromeček letos 23.12.,záleží vždy kdy pracujeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21463
19.12.22 07:21

Výzdobu nedělám, protože mi všechno na stole a policích ožírá kočka. A samolepky se mi letos nechtělo vytahovat. Stromeček jsme ozdobili včera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
19.12.22 07:33

Výzdobu ta, aby na 1. advent bylo hotovo a stromeček podle toho jak to vyjde, budeme zdobit někdy v tomto týdnu, nejdéle 23.12., máme dost různých besídek, setkání a tak, takže jak bude volno, bude se zdobit stromek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15021
19.12.22 07:53

Výzdoby mám minimu, vánoční růže, nějaka ta svíčka, světýlka do okna, dve dekorací na zimní téma, nemám ráda praplacano. Stromeček zdobime přibližně 10dnu předem, podle přání dcery.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
19.12.22 08:23

Abych mohl vyjádřit svůj postoj k Vánocům.

@Vaškand píše:
Proč tady jste?
  • Citovat
  • Upravit
17472
19.12.22 13:11

Výzdobu po halloweenu a stromeček jak kdy. Když byli kluci malí, zdobila jsem 23. v noci, pak začali usínat čím dál později, tak jsem to přesunula na odpoledne. A letos bych kvůli kočkám nejradši zdobila až před večeří. :lol: Ale budeme slavit u mamky, takže ozdobíme asi 23. večer, až přijedu z práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
19.12.22 19:53
@Prostě Vodnář píše:
Abych mohl vyjádřit svůj postoj k Vánocům.

Určitě skvělé téma pro novou a jistě zajímavou diskuzi, ale zakladatelka se ptala na vánoční výzdobu.😉

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný