Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Maminky a tatínci, blíží se Vánoce a tak mě zajímá kdy zdobíte byt a stomeček?
Výzdobu před začátkem adventu. Stromek nějak chvilku před svátky. Letos se zdobil už dneska. Říkala jsem muži, že máme snad nejdražší stromek v okrese (koupený minulou sobotu a od pondělí byla akce). Ať si ho teda užijeme, že se nebude čekat do 23.
. Celkově je letos volno velmi krátké.
@Prostě Vodnář píše:
Jakou výzdobu? Mé ateistické vyznání Vánoce neuznává.
Pominu-li betlemy, vetsina vyzdoby s krestanskymi Vanocemi moc nesouvisi a bud ma koreny jeste v pohanskem slaveni slunovratu, nebo jsou to nejake novodobe vymysly, viz vanocni stromecek…takze vesele do toho ![]()
@Prostě Vodnář píše:
Jakou výzdobu? Mé ateistické vyznání Vánoce neuznává.
Proč tady jste?
@Kelsey píše:
Výzdobu před začátkem adventu. Stromek nějak chvilku před svátky. Letos se zdobil už dneska. Říkala jsem muži, že máme snad nejdražší stromek v okrese (koupený minulou sobotu a od pondělí byla akce). Ať si ho teda užijeme, že se nebude čekat do 23.. Celkově je letos volno velmi krátké.
Máme to podobně, žena byt vyzdobí na 1. Advent a stromek už dnes, když byl tak drahý, tak ať si ho užijeme.😉
Letos mame stromecek od 9. 12., predchozi roky uz od konce listopadu. Kvuli detem. Stale vyrabime a pridavame nove ozdoby.
Vyzdobu delam od zacatku adventu, postupne pridavam. Stromecek zdobime 23. ale rozsvecujeme az s veceri 24.
Dům máme nazdobený od konce listopadu, stromeček letos 23.12.,záleží vždy kdy pracujeme.
Výzdobu nedělám, protože mi všechno na stole a policích ožírá kočka. A samolepky se mi letos nechtělo vytahovat. Stromeček jsme ozdobili včera.
Výzdobu ta, aby na 1. advent bylo hotovo a stromeček podle toho jak to vyjde, budeme zdobit někdy v tomto týdnu, nejdéle 23.12., máme dost různých besídek, setkání a tak, takže jak bude volno, bude se zdobit stromek ![]()
Výzdoby mám minimu, vánoční růže, nějaka ta svíčka, světýlka do okna, dve dekorací na zimní téma, nemám ráda praplacano. Stromeček zdobime přibližně 10dnu předem, podle přání dcery.
Abych mohl vyjádřit svůj postoj k Vánocům.
@Vaškand píše:
Proč tady jste?
Výzdobu po halloweenu a stromeček jak kdy. Když byli kluci malí, zdobila jsem 23. v noci, pak začali usínat čím dál později, tak jsem to přesunula na odpoledne. A letos bych kvůli kočkám nejradši zdobila až před večeří.
Ale budeme slavit u mamky, takže ozdobíme asi 23. večer, až přijedu z práce.
@Prostě Vodnář píše:
Abych mohl vyjádřit svůj postoj k Vánocům.
Určitě skvělé téma pro novou a jistě zajímavou diskuzi, ale zakladatelka se ptala na vánoční výzdobu.😉