Kdy do bazénu

28414
30.6.10 14:40

Kdy do bazénu

Jsem dneska 4 týdny od porodu dvojčat. Kojím, už nešpiním, stehy vypadané a šití zahojené :wink:
Mohla bych už do domácího bazénu, nic veřejného? A když kojím, má chladnější voda na to vliv? Myslím na tvorbu mlíka a prsa jako takový? Jako spíš bych tam hupsla, zaplavala si a šla se osušit, celý den tam nebudu :wink:
Moc díky za odpovědi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6895
30.6.10 14:54

Ahoj.záleží na tobě,ale ja vždy raději dodržela 6nedělí a raději jsem se i jen sprchovala.ale hned jak jsem mohla,tak jsem se koupala.vím že je to teď v létě náročnější,ale raději bych volila vlažnou sprchu.bazén si letos ještě užiješ!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
30.6.10 14:54

J8 šla 8 týdnů po klasickém porodu normálně do veřejného…šla bych i dřív, ale chtěla jsem až po prohlídce u gynekologa po šestinedělí… na mlíko to nemělo žádný vliv :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
30.6.10 14:57

Díky :wink: Asi si i zavolám k dr., raději :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
30.6.10 15:06

Já jsem se koupala taky až po šestinedělí,sice ne ve veřejném,ale na mlíko to myslím vliv určitě nemá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
30.6.10 17:35

Ahoj taky sem rodila dvojčata.Do domácího bazénu jo.Na kojení sem nic nepostřehla.Jen to že sem se cítila lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8078
30.6.10 18:15

Jestliže netrpíváš na mykozy,a různé infekce,nejsi nijak extra choulostivá,vůbec bych se být na Tvém místě nebála tam hupsnout:-):-):-):-)ale radši se ještě ujisti v Tvého dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
30.6.10 19:36

Tak ještě jednou díky, zítra zavolám. Ten mi určo řekne po šesti… je to přeci jen dr. :lol: Ale jinak tam asi hupsnu :wink: Díky všem, už aby ty vedra skončily :pankac: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí