Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jsem dneska 4 týdny od porodu dvojčat. Kojím, už nešpiním, stehy vypadané a šití zahojené ![]()
Mohla bych už do domácího bazénu, nic veřejného? A když kojím, má chladnější voda na to vliv? Myslím na tvorbu mlíka a prsa jako takový? Jako spíš bych tam hupsla, zaplavala si a šla se osušit, celý den tam nebudu ![]()
Moc díky za odpovědi ![]()
Ahoj.záleží na tobě,ale ja vždy raději dodržela 6nedělí a raději jsem se i jen sprchovala.ale hned jak jsem mohla,tak jsem se koupala.vím že je to teď v létě náročnější,ale raději bych volila vlažnou sprchu.bazén si letos ještě užiješ!
J8 šla 8 týdnů po klasickém porodu normálně do veřejného…šla bych i dřív, ale chtěla jsem až po prohlídce u gynekologa po šestinedělí… na mlíko to nemělo žádný vliv ![]()
Já jsem se koupala taky až po šestinedělí,sice ne ve veřejném,ale na mlíko to myslím vliv určitě nemá
Ahoj taky sem rodila dvojčata.Do domácího bazénu jo.Na kojení sem nic nepostřehla.Jen to že sem se cítila lépe.
Jestliže netrpíváš na mykozy,a různé infekce,nejsi nijak extra choulostivá,vůbec bych se být na Tvém místě nebála tam hupsnout:-):-):-):-)ale radši se ještě ujisti v Tvého dr.
Tak ještě jednou díky, zítra zavolám. Ten mi určo řekne po šesti… je to přeci jen dr.
Ale jinak tam asi hupsnu
Díky všem, už aby ty vedra skončily
![]()