Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
To by chtělo asi navštívit gynekologa, aby se kouknul, jestli to tam máš všechno dobře porychtované… ![]()
Asi bych sla na gyndu a zptala se primo, zda to nevypada na povolene panevni dno. Dr to velmi snadno pozna.
Pokud by gynekolog nenasel nic spatne, tak bych se asi obratila na sexuologa, jen ja sama.
Jeste me napadlo, zda to nema nejakou souvislost s zenskou ejakulaci
Jsou zeny, ktere v hojnem mnozstvi vylucuji, nekdy i vystrikuji tekutinu pri vruseni a orgasmu. Jestli tam neni nejaky problem s temi zlazkami, ktere toto zpusobuji, popripade kombinace psychickeho bloku- boleni bricha a tohoto jevu. Jsi si jista, ze jde o moc, co ti unikne?
V tom pripade bych to tipovala na povolene panevni dno. To neni zadna tragedie, zasla bych na gyndu, popsala problem, vysetri te, bud vyvrati nebo potvrdi teorii. Panevni dno lze posilit jednoduchym cvicenim.
Taky mám problém i když trochu jiný a opravdu bych potřebovala poradit. Mám přítele s poněkud větším vybavením.. no a už mě opakovaně natrhnul. Dost to pak bolí. Tak sem se chtěla zeptat jestli byste mi neporadily nějakou mastičku, kterou urychlím hojení a taky jestli si myslíte že to souvisí s mým uvolněním a nebo je to opravdu v jeho větším penisu.. Děkuji moc
@CocoCharlotte píše:
Taky mám problém i když trochu jiný a opravdu bych potřebovala poradit. Mám přítele s poněkud větším vybavením.. no a už mě opakovaně natrhnul. Dost to pak bolí. Tak sem se chtěla zeptat jestli byste mi neporadily nějakou mastičku, kterou urychlím hojení a taky jestli si myslíte že to souvisí s mým uvolněním a nebo je to opravdu v jeho větším penisu.. Děkuji moc
už máš odrozené? některým pomůže porod, že se trošku zvětší, já bych brala sešít ![]()
jinak na nějakou mastičku, olejíček se mrkni na sexshop tam určitě najdeš co potřebuješ ![]()
Nene, odrozeno nemám, je mi 19:) ale to není jako až tak natržené na šití.. jen trošku a trvá to tak týden než se to zahojí.. jinak měla sem namysli mastičku z lékárny na zahojení:)
@CocoCharlotte Řešit s gynekologem se ti to asi neche, co
Ale ten by ti určitě něco poradil. Je dost možné, že jsou některé mastičky spíš na předpis ![]()
Jinak ať přemejšlím, jak přemejšlím, napadá mě jen mast na hemoroidy (PreparationH) a nebo na dětskou prdelku Sudocrem, Bepanthen. Případně hojivá mast je ještě Calcium Pantothenikum ![]()
A jak dlouho s ním jsi? Já měla podobný problém a trvalo docela dlouho než to přestalo bolet, pak se asi roztáhla na požadovanou velikost. Pak při výměně partnera jsem měla opačný problém, ale zase se přizpůsobila nové situaci.
Zkus se hodně uvolnit, používat lubrikační gel nebo olejíček (seženeš v každé lěkárně) a pomalu a s citem:)
Amabilis77: no vidíš, mám mast na hemeroidy Faktu, dřív sem tento problém měla a ted je mast nevyužita… tak já to zkusím:) no na gyndu si zajdu, ale myslela sem jestli to nespravím zatím sama:)
Jsem s nim chvíli no.. nevím čím to.. ale fakt děs:D sex mám ráda a tohle mi to opravdu znepříjemňuje..:)
Skus urologicke vysetrenie, ja zas pri sexe vela striekam
moj priatl je z toho hotovy…najprv som si tiez myslela ze sa,,pocikam" ale ide proste u squirting…
Jsem s manželem 12 let a natržená jsem skoro pokaždý - prostě je hodně vybavenej, už jsem si zvykla…stojí to za to
!
Nekecej:D no to snad ne!!!:D ale to fakt bolí!!:D jak to zvládáš?? a nějaký rady nebo vychytávky s tímhle problémem nemáš?:D
Ahoj,nevim jestli to sem k tomu tematu patri ale musim se zeptat jestli s tim nektera taky nema zkusenosti.Nebudu uvadet presnej vek jen reknu ze mi neco pres dvacet tak ted muj problem.Kdyz mam s pritelem sex nedokazu se dostatecne uvolnit nevim zkusila jsem snad vse ale proste to nedokazu.Kdyz se vasnive milujem jsem vzrusena ale pokazde kdyz se pritel me snazi uspokojit at uz prsty nebo penisem nebo nejakou pomuckou zacne me bolet v podbrisku a pak se pocuram ne jako uplne ale proste si curnu
Nevim uz co mam delat jako pred sexem si dojdu jeste na toaletu ale vzdy je to stejne.Jinak muj partner nema moc velky penis.Je mi trapne a hrozne me to trapi.Sex mam rada a chtela bych si ho nekdy opravdu uzit
Pomuze te mi nebo mi poradite co stim???Moc dekuji za kazdou odpoved