V sexu mám problém

Napsat příspěvek
Velikost písma:
561
11.11.12 13:00

@CocoCharlotte můj expřítel byl taky abnormálně vybavenej, takže jsem to měla stejný…zkoušela jsem různý mastě, olej na masáž hráze, každý večer jsem masírovala, řešila to na gyn., nic nepomáhalo…Vlhká jsem byla vždy dost, přesto jsme zkoušeli i lubrikant, nic…Gynekoložka mi řekla, že tam mám trvalou prasklinku, která se jakoby zatáhne a pak při tlaku znovu praskne…
Mám jí tam pořád, přítele už mám jinýho, vlastně manžela :oops:, je vybavený rozhodně méně, než ex (pro mě lepší) a stejně mi to tam praská pořád. Některé polohy prostě nemůžu provozovat…Manžel je jemný, jdeme na to zezačátku pomalu, ale stejně pak stačí prudší pohyb a je to v háji. Asi už jsem si na to zvykla, prostě to tak je, sex mám ráda i přes to…
Kolikrát mi teče i krev. Po sexu máznu obyč dětským avirilem, to docela pomáhá, ale žádný zázrak to taky není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.11.12 13:14

Jéj, tak to mě moc nepotěšilo… doufala jsem že to bude už dobrý :( no právě bývalý přítel tak velký vybavení neměl a bylo to v pohodě.. ale tohle fakt bolí.. krev mi právě taky tekla.. no jo, nenadělám asi nic, každopádně zajdu si v týdnu ke svému gynekologovi… Děkuju moc :kytka: aspon vím že nejsem jediná:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2326
11.11.12 15:35

Časem už mi to prostě ani nepřišlo… Už se to ani nesnažím něčím mazat nebo léčit, stejně nic nepomáhá, ale není to tak strašlivý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.11.12 18:21

Jj… no tak uvidím:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
12.11.12 10:23

Tyhle problémy, co vy, nemám. Můj manžel je naštěstí vybavenej normálně :lol: Ale když jsem měla problém s nástřihem (měla jsem bolestivou jizvu rok), tak mi můj gynekolog napsal mesokain. Je to znecitlivující mast (lokální anestetikum), takže jsem si tím vždycky mázla tu jizvu u poševního vchodu, takže to nebolelo. Na zbytku byl požitek stejnej ;) Jinak ta mast se používá i při hemoroidech na praskliny. Jinak je to uretrální gel, co se dává do močový trubice při vyšetření, takže je to jen na předpis. Ale jestli máš bolesti, které by ti nějak překážly, tak ti to pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.11.12 17:48

Dobře děkuju moc :)) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.11.12 18:32

Ahoj :-) když mi bylo asi jak tobě, měla jsem úplně stejný „problém“..bylo to myslím ten první rok vztahu. Nejdřív jsem si myslela, že to byla nějaká nehoda, ale pak se to opakovalo. Nejhorší to bylo, když jsem „tam“ třeba měla přítele (dnes už manžela). Co mi pomohlo? Ani nevím..přešlo to samo. Ale myslím, že mi hodně pomohlo to, že jsem si o tom promluvila s ním. Řekla jsem, že nevím, proč se mi to děje, že jsem vzrušená a moc se mi to s ním líbí..a tím jakýmsi neovladatelným tlakem se to prostě stane (když jsem se soustředila, aby se to nestalo, tak jsem ani nevyvrcholila). Moc mi pomohlo, že jsme se o tom normálně bavili…on byl skvělý, vůbec to nebral jako něco ostudného..prostě řekl že to chápe, jen má trochu o mě strach…a kdybych měla nějaký problém nebo to trvalo dlouho, tak bych s tím šla…ale nijak to neřešil. A přešlo to (tuším asi po 6-8 měsících). Tak uvidíš, jak to půjde u tebe. :nevim: ale myslím že to nebude nic nenormálního… :hug:

• Citovat
  • Upravit
12.11.12 21:42

Jé tak děkuju za uklidnění :)) a taky si měla při tom, když byl v tobě tak strašnej tlak v břiše? občas to břicho při tom fakt zabolí.. to jsem právě u bývalého přítele nikdy neměla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí