Neustálý zapáchající výtok, ale nesvědí

Anonymní
22.6.10 20:23

Výtok

Ahoj mam takový problém,Mam vytok a dolo by se říci že každodenni už si nevím rady a když jdu na gynegologii da mi nějaký čípky na pár dní to přestane a pak je to znova.je to bilí výtok nesvědí mě to ani nepalí ale zapáchá je to nepříjemný.Jinak používám své mýdlo,svůj ručník prostě vše mam své.Můžete mi poradit co stim?Může mít na to vliv sladký někde jsem to četla.Prosím poradte.děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18285
22.6.10 20:37

A dělala ti doktorka stěry na rozbory , aby se zjistilo, čím to je? Nebo ti prostě frkne čípky a na shledanou?
Já mám taky takový problém (ale teda nezapáchá, to je fakt), nejdřív mi frkla rovnou antibiotika, z kterých mi bylo děsně zle, až mě málem musel brát přítel do nemocnice, přístě, když furt nic, udělala ty stěry a podle nich se zjistilo, že je vše ok, ale že vlivem hormonálních změn to tak mám pořád, říkala, že některý ženský to tak mají. Ale je fakt, že se mi to mění s cyklem, nejvíc, když jsem uprostřed braní HA - tzn. 2. týden braní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.10 20:43

Prave ze mi jda rovnou cipky asi zajdu za jinym ale dekuji

• Citovat
  • Upravit
18285
22.6.10 20:45

Já bych zašla za jinou/jiným, protože dokud nezjistí příčinu, tak to bude jako boj s větrnými mlýny… Tak doufám,že ti to vyjde a jiný doktor ti pomůže :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
22.6.10 21:14

Já mám asi něco podobného, už dlouho, dlouho, začalo ještě před první menstruací kdysi. Nesvědí, nebolí, nezapáchá, jen prostě je. Stěry a kultivace xkrát, pokaždé nějaké jiné čípky, mastičky, potom je pár dní „sucho“ a pak znova, některý den skoro nic, jindy hodně. Mám zásobu intimek a už to neřeším, pokud se to nezmění v kvasinkový výtok nebo nějaké jiné další potíže. :nevim: Ale štve mě to :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.10 21:17

Mě sama dr.poradila tampon do bílého jogurtu s biokulturou a zavést…nechat chvíli uvnitř a opakovat.
Pomáhá,ovšem nevím,jestli na všechny problémy…

• Citovat
  • Upravit
1738
22.6.10 21:31

ahoj ,tak mě na výtok pomohli probiotika :wink: a mám klid 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18285
22.6.10 21:49

Pipet - tak to jsem na tom stejně, naučila jsem s tím prostě žít, uprostřed cyklu to přijde, to je hodně nepříjemný, a pak je zase na nějakou dobu klid. Já to přičítám i HA, před ní jsem to neměla. Ještě že budu za 3 měsíce vysazovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
23.6.10 11:22

ja si vzdy na par dni dam lactobacily a tiez to pomoze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
daha
27.6.10 14:17

anionové vložky

Já bych všem ženám, které mají různé gynekoloické potíže doporučila odkyselení organismu a používání anionových vložek, které tyto problémy řeší. Zkuste se juknout na www.anionlady.cz

• Citovat
  • Upravit
3911
7.7.10 13:55
daha píše:
Já bych všem ženám, které mají různé gynekoloické potíže doporučila odkyselení organismu a používání anionových vložek, které tyto problémy řeší. Zkuste se juknout na www.anionlady.cz

no jo ono se řekne odkyselení, jenže já si myslim že i ty brusinky co se všude doporučují (i Dr.) způsobují kyselost. Takže nevim jestli když se cpu probiotikama a brusinkama jesli se tím nedostanu plusem a mínusem na nulu (hodně drahou nulu) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Daha
10.9.10 21:43

Odkyselení

Odkyselit se musíme delším příjmem organických minerálů (např. koloidní minerály, zelené potraviny, zeleninové šťávy…). Krátkodobě sodou.
Jinak si každý musí hlídat pH moči, tak si to může zjistit sám. Správné by mělo být 6,8-7,4. V kyselém prostředí se daří všem mikroorganismům a pak se ženy diví, že mají různé potíže. Prostudujte si na netu překyselení organismu a používejte anionové vložky Lady anion a uvidíte, že problémy budou mizet.Když používáte běžné vložky, tak ty vám nic nepomohou a ještě k tomu ani skoro nesajou a jste mokru a v rozkládající se krvi.
Tak hodně štěstí. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Lomar.cz
24.2.11 23:19

Dobrý den,
na stránkách lomar.cz se tyto vložky prodávají za velmi nízké ceny i s osobním odběrem v Brně a nebo levným poštovným. Snad Vám tato informace pomůže.
 Děkuji

• Citovat
  • Upravit
3
27.5.11 19:23

Ahoj, mám stejný problém. Není možné, že by to bylo typem antikoncepce?? Už mě to vážně nebaví, je to nepříjemnej pocit a připadám si někdy dost nechutně, kdžy to tak řeknu… doktor mi vždycky udělá stěry, nic tam nenajde, dá mi čípky, na pár dní dobrý a pak zase… už nevím, co s tím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
8.7.11 13:40

Já neberem antikoncepci a přece mám stále opakované problémy .. můj gynekolog mi sebere výtěr po týdnu čekání k němu přijdu a řekne mi, že nemám žádné bakterie, nedá mi žádné pilulky ani nic.. .. jenže nejsem v pořádku mám stále výtok bílý nezapáchá ale necítím se dobře .. pálí mě to sem tam svědí a já netuším co to je: - / měla jsem kvasinky asi před 4 měsíci a od té doby mám stále nějaký problémy .. nevychutnávam si ani sex protože mi je to nepříjemně .. a nejen mně ale i partnerovi …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí