Pohlavní křečové žíly těhu

84
18.6.10 15:22

pohlavní křečové žíly těhu

Ahoj, holky… jsem ve 26.tt a na stydkých pzycích se mi objevila křečová žíla, co postupem času dál vylejzá a navíc docela bolí, zvlášť sedět moc nemůžu…k dr jdu až za 14 dní, říkal, že s tím stejně nic nejde dělat, takže to jen zkoukne…zajímalo by mě - nemáte s tím někdo zkušenosti, myslíte, že to znamená, že budu muset rodit císařem? díky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24837
18.6.10 15:31

Ahoj Rézko,
já na to brala Detralex, sice se ti po něm křečové žíly neztratí, ale mělo by se ti po něm alespoň ulevit :wink: Kvůli varixům vulvy je možné navrhnout provedení CS, ale záleží na tom, v jakém stavu je máš, to takhle nikdo neposoudí :nevim:, zeptej se MUDr., co si o tom myslí :wink: To, že je máš, neznamená hned CS :wink: Já je mám od 3. těhotenství a v pohodě, rodila jsem normálně, jen mi při posledním porodu jedna KŽ praskla :roll: Po porodu se to hodně zlepšilo :-)
Přeju pohodové těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43037
18.6.10 15:52

kamoska to mela (vlastne furt ma) od prvniho tehotenstvi, kazde dalsi se ji to zhorsilo, az treti dite kvuli tomu rodila cisarem. Je to pitome, v tech mistech nejde dat zadna komprese, pilule jsou mezi nama naprd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
18.6.10 16:27

Uplne OT (omlouvam se zakladatelko) -
Fragolo, vidim dalsi metrik :-o , moc gratuluju k dalsimu tehotenstvi, a horim obdivem.
Ja ted resim vychov.problem s 15ti letym synem, a mam jeste rocniho, takze si rikam tu okridlenou vetu „male deti=male starosti“ a skoro me desi, ze me to ceka jeste jednou :lol: Ale kdyz vidim Tvoje metriky, tak to jsem bez starosti :lol:
Mej se pekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
18.6.10 16:35

Nakukovatelko, dík :wink:
Občas si říkám, že zatím je u nás klid. Předpokládám, že puberta našich dětí bude jedno velké tornádo :lol: :mrgreen: Doufám, že to všichni ve zdraví přežijeme, byť třeba někteří (já) na valiu :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
18.6.10 21:07
Pudloslava píše:
kamoska to mela (vlastne furt ma) od prvniho tehotenstvi, kazde dalsi se ji to zhorsilo, az treti dite kvuli tomu rodila cisarem. Je to pitome, v tech mistech nejde dat zadna komprese, pilule jsou mezi nama naprd.

Pudlo, prosím tě, nevím, jakou máš specializaci, ale: Může být, že by od KŽ na vulvě byly šílené bolesti při menstruaci? Od 2. porodu trpím a každou menstruaci mám první dva dny bolesti srovnatelné s porodními. Mění se ta žíla nějak v průběhu cyklu? Nebo je to blbost a je to od něčeho jiného?
Nějak jsem to s dr. nedoprobírala a jdu až za rok. Dostala jsem prášky, ale ještě je neberu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí