Kdy do toho znovu jít?

31.7.12 22:29

Kdy do toho znovu jít???

Ahojky všem… chtěla jsem se zeptat na nějaké názory. Jsem 15 měsíců po císaři. Chtěla bych jít na školu, ale ještě nevím jestly mě vemou na odvolání. V prosinci bychom se s přítelem chtěli vzít i když on taky jednou řekne jo a pak si to zase rozmyslí… Ale jedna hodně důležitá věc… mám synka 15 měsíců apřijde mě, že by se mu líbilo, kdyby si měl s kým hrát, ale přeci jen kdybych se dostala na tu školu… a taky se mě zatím moc do těhu jít nechce chtěla bych do práce… Ale někdy mám stavy, kdy bych srašněěě chtěla druhý miminko.. takže s toho plyne, že teda vůbec nevím co chci! Nějaké rady??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29436
31.7.12 22:39

Příspěvek upraven 02.05.16 v 22:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.7.12 22:55

Jééé Gábi, tak to sem ráda, že v tom nejsem sama :-D A na jakou školu jdeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Loraine
31.7.12 23:00

Ahoj, nemám teda osobní zkušenost, snad nevadí, ale já bych asi šla do druhého a studovala dálkově. Ono zas když už děti budou dvě, tak se zabaví mezi sebou, takže už to nebude takový záhul jak s jedním a ten čas na studium by měl být. Alespoň takhle to měla kámoška, má dvojčata a stejnak studovala dálkově. Když jsem se jí na to ptala, právě říkala, že ráno dá dětem snídani, pak je „vyhodí“ na zahradu, uvaří, uklidí, poučí se a zavolá je jen na oběd a jde s nima na odpolední spánek :) Přeji, ať Vám to dobře dopadne :kytka:

• Citovat
  • Upravit
31.7.12 23:08

No to právě nevím,,, když si představím malé mimi, které by mě potřebovalo a já pátky soboty musela chodi ´t do školy… nemluvě o tom, že bych byla těhu a chodila do školy… a s malým by si pak stejnak vyhrál až by Vojtovi byly 3 roky… no já nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.7.12 23:13

Určitě jdi na školu, jestli Tě vezmou. V případě potřeby se dá škola přerušit, nebo domluvit individuální studijní plán…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.7.12 23:19

To já vím, že na školu pudu :palec: když se tam dostanu :palec: Ale právě nevím.. jestly pořidit ještě jednoho sourozence… při škole… Jak čím víc uvažuju tím víc se mě to zdá jako blbost… to bych pak už asi nezvládla… Takže dostudovat s jedním mrnousem a pak pořídit další :palec: Akorát tedy budou od sebe docela o dost let… a to je zase to co mě zlobí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
526
31.7.12 23:24

Mám děti od sebe 4 roky, ale i 18 a 14 let… pořád se kolem nich musíš točit at máš po roce a půl nebo téměř po 20 letech, každé dítě je jiné a potřebuje jinou péči. jedno dítě se samo zabavilo a hrálo, druhé jsme měla pořád za zadkem a zlobilo a třetí je sice hodný, ale pořád běhá, takže si nevybereš jak daleko mít od sebe děti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.8.12 08:39

Děkuju moc za informaci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
1.8.12 12:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.8.12 12:42

To jo no… ale tak jedináčci to nebudou nikdy až budou starší, tak se budou aspon mít o koho opřít :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
1.8.12 16:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.8.12 17:44

No právě… :palec: Ale stejně jako ty jsem pořád na váškách ;) Ale myslím, že pokud by jsi školu měla takhle, tak to klidně můžeš zmáknout i s mimčem já bych měal školu každý pátek a sobotu jasně taky na některé ty semináře ybch nemusela, ale i tak s maím mimčem by to nešlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Podle rozsáhlé norské studie mají nejstarší děti v rodině v průměru vyšší IQ než jejich mladší sourozenci. Důvod? Najdete na Instagramu.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin