Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, Dneska jsem byla na UTZ, jsem 14 DC a folikul měl 13 mm. Cykly mám po vysazeni HA delší. Nevíte za jak dlouho může dojít k ovulaci? Máte někdo zkušenost?
Moc děkuji za odpovědi ![]()
@Mia653 13mm je docela malo, vetsinou dorustaj nad 20mm. Myslim, ze rostou cca 2mm za den, ale to bych ted mohla kecat. ![]()
@DandátkoP píše:
@Mia653 13mm je docela malo, vetsinou dorustaj nad 20mm. Myslim, ze rostou cca 2mm za den, ale to bych ted mohla kecat.
Nekecas, říkáš to spravne ![]()
@Mia653 za tri dny bych na to vlitla..
@DandátkoP Minuly cyklus ovulace proběhla cca až 24 DC, ale to mám zjištěné podle BT a ovulačních testů, dneska jsem byla poprvé na měření folikulu. Takže vůbec nevím, za kolik dní by měli být potřebné mm. ![]()
@Skaiqy bohužel přes víkend s přítelem nebudeme, jede pryč. Když na to vlítneme v pátek ráno, pokryje to sobotu a neděli? Poté spolu budeme zase v pondělí.
@Mia653 Ahoj, každému rostou folikuly jinak rychle, většinou jsou to 2 mm za den, ale jelikož jsi už 14 DC a máš teprve 13 mm, tak ti nejspíše rostou pomaleji. Praskají cca 22 mm, takže si myslím, ze tak pondělí úterý by mohla být. Měř bazalku a dělej testy pro ověření 😊
@Mia653 píše:
@Skaiqy bohužel přes víkend s přítelem nebudeme, jede pryč. Když na to vlítneme v pátek ráno, pokryje to sobotu a neděli? Poté spolu budeme zase v pondělí.
Jj..pokryje
spermie jsou holky šikovné a dokážou za vhodných podmínek vydržet až 72 hodin v pochvě takze když to ještě pojistite v pondělí a středu tak si myslím že by to mohlo být v pohodě.. držím palce ![]()