Kdy dostanu další menstrauci?

Anonymní
22.10.20 10:26

Kdy dostanu další menstrauci?

Dobrý den je mi 14 let a když jsem dostala svou první ms tak byl červenec a já měla 13 let. Mezitím jsem měla 4 ms. První cyklus byl 26 dní další cyklus 24 dní další 21 dní a dnes mám 21 den cyklu a nic do dnes. Kdy myslíte že dostanu ms? Je pravdepodobne ze třeba až za 1-3 měsíce?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37237
22.10.20 10:31

To bylo lepsi zajit k nejake vestkyni, aby se mrkla do kristalove koule 8) to ti nikdo nerekne, muzes to dostat dneska nebo za pul roku, v tomhle veku je to dost nevyzpytatelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.10.20 10:56

A je pravděpodobné že to dostanu kdy?

• Citovat
  • Upravit
4800
22.10.20 11:05

To ti bohužel neřekne vůbec nikdo, protože se to nijak zjistit ani odhadnout nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19987
22.10.20 11:08
@Anonymní píše:
A je pravděpodobné že to dostanu kdy?

Na to prostě odpovědět nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5876
22.10.20 11:24

Když ti MS chodí každý měsíc, tak proč by teď přijít neměla? :nevim: Podle mě se ti to bude prodlužovat, takže bych to čekala za pár dní, cca 21DC-30DC. Stejně teď nemůžeš nikam do bazénu apod, tak je to asi jedno, ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.10.20 12:13
@Lil Kitkatt píše:
Když ti MS chodí každý měsíc, tak proč by teď přijít neměla? :nevim: Podle mě se ti to bude prodlužovat, takže bych to čekala za pár dní, cca 21DC-30DC. Stejně teď nemůžeš nikam do bazénu apod, tak je to asi jedno, ne? :nevim:

Nevím

• Citovat
  • Upravit
2085
22.10.20 22:28

Jsi hodně mladičká, takže musíš počítat s tím, že to budeš mít nepravidelné. A to klidně ještě několik let. Někdy se to objeví za měsíc, někdy za měsíc a půl, někdy za čtrnáct dní. Být tebou, nosím s sebou vždy vložku nebo tampon (třeba v kosmetické taštičce, nebo v tajné kapsičce v kabelce - tam je nosím já). Ušetří ti to nervy, kdybys to neplánovaně dostala někde, kde si nemůžeš nic narychlo koupit.

Pravděpodobnost, kdy to dostaneš, ti tu nevypočítáme. Může se to opravdu stát kdykoliv…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.10.20 11:47

Děkuji za rady i když stále nic

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.10.20 12:02

Poslední 2 měsíce před ms mám vždy 5 dní dopredu nevolnosti, bolesti hlavy atd.. v pondělí my tuto období začalo tak to typuju do 2 dnů snad

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa