Kdy odblokují mobil?

Bobule5
26.11.12 12:23

Kdy ho odblokují?

Dobrý den potřebuji radu manžel měl na paušálu dlužnou částku tak jsem to přes jeho učet zaplatila 21.11. a stále je zablokovaný a když se podívám na T-mobile ukazuje to že částka nebyla zaplacena jak je to možný vše jsem udělala správně a částku uhradila!
Je možné že to nějakou dobu trvá??? díky za rady :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10048
26.11.12 12:26

Nejlepší je zavolat na Tmobile a nebo jít na pobočku, dá se to i odblokovat na místě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
26.11.12 12:26

Platba muze jit 2 dny.ja mam vodafon a jakmile zaplatim za hodinu pipne sms ze vse probehlo.byt tebou vezmu vypis a zabehnu tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
26.11.12 12:27

Zavolej tam. Ja jsem Vodafone, platim pres bankomat KB, jsou tam i ostatni operatori, ale to nemam vyzkouseno. Podstatou je, ze penize se Vodafonu pripisou hned po potvrzeni na bankomatu, takze mam odblokovano hned ten den. Tak to zkuste priste takhle..

• Citovat
  • Upravit
Bobule5
26.11.12 12:27
@Dice píše:
Nejlepší je zavolat na Tmobile a nebo jít na pobočku, dá se to i odblokovat na místě…

Musíme až zítra manžel je do 10 v práci :(

• Citovat
  • Upravit
10048
26.11.12 12:29

To nevadí zavolej tam ze svýho mobilu, nadiktuješ jim číslo a oni by ti měli říct co a jak… :think:
Jinak někdy pomáhá vypnout a zapnout mobil, mě to vždycky radí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bobule5
26.11.12 12:47
@Dice píše:
To nevadí zavolej tam ze svýho mobilu, nadiktuješ jim číslo a oni by ti měli říct co a jak… :think:
Jinak někdy pomáhá vypnout a zapnout mobil, mě to vždycky radí ;)

Noo tak jsem tam volala a chtěla po mě heslo pro komunikaci nebo co aby to mohli otevřít a podívat se zda ta platba přišla a já ho nevím a manžel mi to nepoví když je bloknutej :(

• Citovat
  • Upravit
10048
26.11.12 12:49

Tak to bude muset zavolat fakt manžel, on může na operátora volat ikdyž je bloklej ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
26.11.12 13:16

Jednak se platba fakt mohla vejít do víkendu a posečkat, a jednak tohle by měl řešit fakt majitel čísla. A nebo sdělit někomu svá přístupová data. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
26.11.12 13:36

Ono jim to trvá, i když zaplatím fakturu tak než mi dojde potvrzení že to přijali tak to trvá čtyři dny od poslání peněz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.12.24 18:50

Nalezeny mohil

Dobrý den prosím o radu
Známemu ukradli mobil tak ho tankoval na policii ČR po měsíci mu volali, že se našel jelikož si koupil mezitím. novy chtěl tento prodat a zjistil, že je stále zablokovaný, když pujde na policii odblokuji mu ho? A jak dlouho to trvá děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová