Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejlepší je zavolat na Tmobile a nebo jít na pobočku, dá se to i odblokovat na místě…
Platba muze jit 2 dny.ja mam vodafon a jakmile zaplatim za hodinu pipne sms ze vse probehlo.byt tebou vezmu vypis a zabehnu tam
Zavolej tam. Ja jsem Vodafone, platim pres bankomat KB, jsou tam i ostatni operatori, ale to nemam vyzkouseno. Podstatou je, ze penize se Vodafonu pripisou hned po potvrzeni na bankomatu, takze mam odblokovano hned ten den. Tak to zkuste priste takhle..
@Dice píše:
Nejlepší je zavolat na Tmobile a nebo jít na pobočku, dá se to i odblokovat na místě…
Musíme až zítra manžel je do 10 v práci ![]()
To nevadí zavolej tam ze svýho mobilu, nadiktuješ jim číslo a oni by ti měli říct co a jak… ![]()
Jinak někdy pomáhá vypnout a zapnout mobil, mě to vždycky radí ![]()
@Dice píše:
To nevadí zavolej tam ze svýho mobilu, nadiktuješ jim číslo a oni by ti měli říct co a jak…
Jinak někdy pomáhá vypnout a zapnout mobil, mě to vždycky radí
Noo tak jsem tam volala a chtěla po mě heslo pro komunikaci nebo co aby to mohli otevřít a podívat se zda ta platba přišla a já ho nevím a manžel mi to nepoví když je bloknutej ![]()
Tak to bude muset zavolat fakt manžel, on může na operátora volat ikdyž je bloklej ![]()
Jednak se platba fakt mohla vejít do víkendu a posečkat, a jednak tohle by měl řešit fakt majitel čísla. A nebo sdělit někomu svá přístupová data. ![]()
Ono jim to trvá, i když zaplatím fakturu tak než mi dojde potvrzení že to přijali tak to trvá čtyři dny od poslání peněz.
Dobrý den prosím o radu
Známemu ukradli mobil tak ho tankoval na policii ČR po měsíci mu volali, že se našel jelikož si koupil mezitím. novy chtěl tento prodat a zjistil, že je stále zablokovaný, když pujde na policii odblokuji mu ho? A jak dlouho to trvá děkuji
Dobrý den potřebuji radu manžel měl na paušálu dlužnou částku tak jsem to přes jeho učet zaplatila 21.11. a stále je zablokovaný a když se podívám na T-mobile ukazuje to že částka nebyla zaplacena jak je to možný vše jsem udělala správně a částku uhradila!
Je možné že to nějakou dobu trvá??? díky za rady