Kdy jít k doktorce se zánětem močových cest?

Anonymní
16.2.23 09:54

Kdy jít k dr se zánětem močových cest

Zdravím,
dnes ráno jsem se vzbudila s bolestí podbřišku, při domočovaní hrozná řezevá bolest, časté nucení na wc i když jde jen pár kapek. Domnívám se, že jde o zánět močáku.

Kdy k lékaři? A jestli jít k obvodnímu nebo na gynekologii?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
78489
16.2.23 09:56
@Anonymní píše:
Zdravím,
dnes ráno jsem se vzbudila s bolestí podbřišku, při domočovaní hrozná řezevá bolest, časté nucení na wc i když jde jen pár kapek. Domnívám se, že jde o zánět močáku.Kdy k lékaři? A jestli jít k obvodnímu nebo na gynekologii?

já většinou zkouším jako první pomoc Blokurimu a hodně hodně pít, kdyby nepomohlo, tak obvoďák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8830
16.2.23 10:15

Já bych šla asi hned - pokud to řezání je fakt hrozné. Jinak k obvodnímu, ten ti udělá test moči, zda v ní je krev, což nejspíš bude a nasadí ANTB.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1554
16.2.23 10:21

Hned, doktorka mě zdrbla na co jsem čekala, že zánět sama nevyléčím a ještě riskuju, že přejde do ledvin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3253
16.2.23 10:21
@Anonymní píše:
Zdravím,
dnes ráno jsem se vzbudila s bolestí podbřišku, při domočovaní hrozná řezevá bolest, časté nucení na wc i když jde jen pár kapek. Domnívám se, že jde o zánět močáku.Kdy k lékaři? A jestli jít k obvodnímu nebo na gynekologii?

Obvodní lékař, popř. urolog. Šla bych hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
16.2.23 10:30

Hned, k obvodnímu, gynekolog tohle neřeší. Jednou jsem šla k lékaři po týdnu marného samoléčení (příznaky nebyly nijak hrozné) a vynadal mi, že jsem měla přijít dřív. Já tyhle problémy mívám často, k lékař už chodím co nejdřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
16.2.23 11:04

K obvodnímu lékaři jsem šla, když jsem měla dva dny bolesti podbříšku, močila každých pět minut a bolest byla řezavá, pálivá. Dostala jsem ATB Furolin a do čtyř dnů bylo po problému. Určitě zajděte nejlépe ještě dnes nebo zítra k obvodnímu lékaři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
16.2.23 11:25

Chodím hned a k obvodakovi. Když nejdu hned druhý den, tak už večer mám v moči tolik krve, že je úplně červená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
16.2.23 12:58

K obvodnímu a ihned. Já mívám krev do hodiny od prvních příznaků

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17477
16.2.23 14:37

Hned!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
16.2.23 15:12

Měla jsem jednou, k doktorovi jsem nešla, během půl dne mi zabrala Blokurima z lékárny, že se to zlepšilo. Za tři dny to bylo ok. Ale asi jsem měla štěstí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
16.2.23 16:41

Doporučuji brusinky s D manozou, urologicky čaj od Grešíka a doplnit ledvinovými kapkami od Grešíka 3× denně 30 kapek.
Mně bylo po ATB hrozně blbě a nakonec jsem se vyléčila takhle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí