Folikulární cysty každý měsíc a hormonální jóga

95
14.2.23 19:31

Folikularni cysty každý měsíc a hormonalni joga

Ahoj holky, už jsem zoufala…Je mi 32 let, cely život jsem měla menstruaci ukázkovou a teď poslední 4 měsíce folikularni cysty porad dokola. Prosím nemáte někdo zkušenost s folikularnimi cystami? Opakuji se už každý měsíc, ne jenom z jednoho vajecniku, ale z obou. K K prasknutí folikulu nikdy nedojde a pokazde musím dostat injekci Agolutinu, aby se cysta vstrebala a další měsíc se opakuje to samé. Další řešení navržené lékařem jen hormonalni antikoncepce anebo hodne rychle otehotnet. Cvicim sice teprve dva týdny hormonalni jogu, a vim, ze je nutne cvičit déle, ale pomohla některé z Vás na opakovane folikularni cysty? Hormonalni profil mi delali. Vyšel mi Vysoky testosteron a nízký Estradiol, takže hormonalni nerovnovaha. Moc Dekuju za odpoved a Vaše zkušenosti :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
252
15.2.23 22:57

Ahoj, tak ja cysty resim uz rok. Respektive ze zacatku jsem mela bolesti a nevedela jsem, co to je. Jednou byly tak silne, ze jsem letela na pohotovost, myslela jsem, ze streva a oni mi nasli prasklou cystu na vajecniku. Taky se mi to opakuje kazdy mesic, jsou velke, takze me tlaci, boli, ale zatim vzdy samy praskly. Je to ale neprijemna bolestiva zalezitost a dost me to ten posledni rok omezuje v zivote. Zkousim brat gynex a beru Ovestin - hormony. Pokud to nepomuze, byt nerada, asi vyzkousim i antikoncepci, byt se mi do ni vubec nechce. Navic nemam delohu, takze ji ani nepotrebuji, ale co uz :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.2.23 15:40

@Luciehod zdravim, mam to stejne, jen teda hormonalni profil v poradku.. jinak kazdy mesic cysta z nepraskleho folikulu. Piju kontryhel, vzdy jen do ovulace, mirni PMS, ale jinak k prasknuti folikulu nepomaha.. cykly mas jak dlouhe? Pristi mesic planuju zavolat Dr jestli by mi po ovulaci neudelala odber na progesteron.. drzim pesti

• Citovat
  • Upravit
95
21.2.23 08:11
@Anonymní píše:
@Luciehod zdravim, mam to stejne, jen teda hormonalni profil v poradku.. jinak kazdy mesic cysta z nepraskleho folikulu. Piju kontryhel, vzdy jen do ovulace, mirni PMS, ale jinak k prasknuti folikulu nepomaha.. cykly mas jak dlouhe? Pristi mesic planuju zavolat Dr jestli by mi po ovulaci neudelala odber na progesteron.. drzim pesti

Cykly mám úplně zblaznene od začátku tvoreni cyst z neprasklych folikulu. Bez injekce menstruaci ani nedostanu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
26.9.24 12:54
@Luciehod píše: Více

Chtěla jsem se zeptat, jak to dopadlo u Vás s hormonální jógou. Já ji praktikuji měsíc, důvod byl slabé pánevní dno, nedošla mi menzes a také mi zjistili cystu. Problém je, že už mi je 48, takže ani doktorka neví, zda už jsem najela na přechod, nebo to způsobila cysta…Protože mám povolené pánevní dno, doporučila mi cvičit, našla jsem si na youtube jógu a cvičím. Mudr mi také píchla agolutin, abych dostala menzes. Tu jsem po injekci 5.den dostala…ale teď mám opět už dva dny zpoždění…Když mi byla zjištěna cysta, tak v tom cyklu jsem špinila…teď žádné špinění, ale menzes zpoždění. Na kontrolu mám jít v listopadu. Problém je, že teď vlastně nevím, proč zpoždění, zda cysta tam zůstala, nebo nějak ovlivnila jóga a nebo už přechod. 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí