Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@zuryxys No tak ono záleží v jakém to máš stadiu nebo co tam máš
Mě dali antibiotika, nezabrali mi takže jsem to měla v pozdním stádiu. Hojilo se mi to cca 2 měsíce ale ono záleží no, jizvy tam budou dlouho
Ale jak říkám záleží co s tím máš, v jakém jsi stavu(zdravá, nemocná, slabá..), všechno se vším souvisí
Tak já jsem s radiální jizvou byla na operaci, rozbor vyndané tkáně dopadnul díky Bohu dobře. Byla jsem v nemocnici 3 dny a jizva se mi hojí pěkně. ![]()
A můžu se zeptat, zda vám předtím dělali biopsii? Mě teď čeká biopsie pod magnetickou rezonancí, aby zjistili, zda je to radiální jizva nebo nádor.
A měla jste nějaký „projev“, nebo vám ji našli náhodou při vyšetření? Mě to místo buď poboliva, nebo minimálně vnímám, že tam " něco " mám…už to mám takto několik let, vždy to bylo v závislosti na těhotenství případně kojení, to jsem to necítila vůbec, teď se to opět ozvalo, a tak jsem šla k Mudr, té se to nezdálo, že je to podobné nádoru nebo ta radiální jizva…víc mi neřekla, tak jsem z toho teď celá vytřepávána.
Ahoj holky, radiální jizva v prsu, máte některá zkušenost? Jak dlouho trvá hojení po operaci?
Prosím anonym