Kdy jít na neschopenku???
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Katy souhlasím s tebou, je to smutné, ale je to tak.
Já teda mám rizikové těhu, takže nesimuluju, na neschopence bych skončila i kdybych byla na pracáku, takže tak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A kdyby šli daně do školství, silnic atd, tak bysme si nemuseli platit zdravotní atd atd… takže to máš ve výsledku jedno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Digi píše:
A kdyby šli daně do školství, silnic atd, tak bysme si nemuseli platit zdravotní atd atd… takže to máš ve výsledku jedno.
Jenže to zdravotní je minimum oproti tomu jak je ve zdravotníctví vše drahé. Mám kamarádku v Mexiku, která má mex. občanství a závidí nám naše zdravotníctví. U nich se musí za vše platit a není to málo. Stejně tak i v jiných zemích.
- Citovat
- Upravit
nepřihl. Karin píše:Digi píše:Jenže to zdravotní je minimum oproti tomu jak je ve zdravotníctví vše drahé. Mám kamarádku v Mexiku, která má mex. občanství a závidí nám naše zdravotníctví. U nich se musí za vše platit a není to málo. Stejně tak i v jiných zemích.
ja ve zdravotnictvi pracuju takze vim jak to chodi,ale taky vim jaky je v tom pekny bordela! jako skoro ve vsem v tomhle state a az budu moje prace financne ohodnocena tak jak je treba v zahranici tak si klidne budu treba platit vyssi pojistne ,ale je to smesne jak je vse podle evropske unie a na platy se jaksi zapomelo,myslim ze to ze ma nase zeme schodek je vina tech pánu nahore ,ja jdu taky na neschopenku ale protoze na nasem oddeleni nemuzu v tehu pracovat , ale klidne to tady priznam ze bych sla na neschopenku i v ochranne lhute NO A CO PROC BYCH MELA NA VSECHNO DOPLACET KDYZ TI NAHORE SI ZIJOU JAK .......JE TO KAZDYHO VEC!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kkattty píše:
NO A CO PROC BYCH MELA NA VSECHNO DOPLACET KDYZ TI NAHORE SI ZIJOU JAK .......JE TO KAZDYHO VEC!
Jací „ti nahoře“? To jsou ti, kteřé si tento národ svobodně zvolil, tak pak holt nese následky… A opravdu si nemyslím, že by pár poslanců mohlo za všechno, co se tady děje. Myslím, že to funguje na principu „stokrát nic umořilo vola“. Každý tak trošku podvádí (házení se marod, zbytečné návštěvy lékaře, zbytečně užívané léky, drobné daňové úniky…) a když se to sečte, je to katastrofa.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
IVUSHKO, nenapsala bych to lepe. Libi se mi, jak kazdy ceka, az „vsichni ostatni budou poctivi“, ale pokud vsichni ostatni budou cekat na vsechny ostatni, tak se asi nikdy niceho nedockame… A propo, co vsem tem „dole“ brani probojovat se nahoru? Vzdyt do politiky muze kazdy, nemame monarchii, tak hura „nahoru“
. L.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sophinka píše:
to si děláš legraci,že takhle kalkuluješ kdy být nemocná?
to jako ja si delas snad legraci ja s nicim nekalkuluju ja na neschopenku jit musim,a rekla jsem jen svuj svobodny nazor v teto svobodne zemi ze kdyz nekdo chce jit na neschopenku v ochrane dobe nebo kdyz ho majitel chysta propustit tak at jde co je na tom ,copak vy vsechno delate spravne ?? jestli ano tak si to delejte je to vase vec to co se tady dava matkam je ubohost,at si kazdy dela vse podle sveho uvazeni!!!!!!! kdo nechce tak at je doma treba za par korun kdyz mu to vyhovuje,,,,,,,,,,,,ja ty holky chapu a rikam ze bych to tak klidne udelala to je vse ,nebudu se tady dohadovat o nicem takze hezkoou dobrou noc!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
a pak že vyžírkové tohohle státu jsou cikáni… ještě mi to chvilku povídejte jako pohádku před spaním ![]()
- Citovat
- Upravit
kkattty píše:sophinka píše:to jako ja si delas snad legraci ja s nicim nekalkuluju ja na neschopenku jit musim,a rekla jsem jen svuj svobodny nazor v teto svobodne zemi ze kdyz nekdo chce jit na neschopenku v ochrane dobe nebo kdyz ho majitel chysta propustit tak at jde co je na tom ,copak vy vsechno delate spravne ?? jestli ano tak si to delejte je to vase vec to co se tady dava matkam je ubohost,at si kazdy dela vse podle sveho uvazeni!!!!!!! kdo nechce tak at je doma treba za par korun kdyz mu to vyhovuje,,,,,,,,,,,,ja ty holky chapu a rikam ze bych to tak klidne udelala to je vse ,nebudu se tady dohadovat o nicem takze hezkoou dobrou noc!
mluvím o zakladatelce…
- Citovat
- Upravit
sophinka píše:kkattty píše:mluvím o zakladatelce…sophinka píše:to jako ja si delas snad legraci ja s nicim nekalkuluju ja na neschopenku jit musim,a rekla jsem jen svuj svobodny nazor v teto svobodne zemi ze kdyz nekdo chce jit na neschopenku v ochrane dobe nebo kdyz ho majitel chysta propustit tak at jde co je na tom ,copak vy vsechno delate spravne ?? jestli ano tak si to delejte je to vase vec to co se tady dava matkam je ubohost,at si kazdy dela vse podle sveho uvazeni!!!!!!! kdo nechce tak at je doma treba za par korun kdyz mu to vyhovuje,,,,,,,,,,,,ja ty holky chapu a rikam ze bych to tak klidne udelala to je vse ,nebudu se tady dohadovat o nicem takze hezkoou dobrou noc!
sophinka píše:
Nerozumím Vašim negativním reakcím.
Bohužel v této době musím počítat s každou korunou a pokud bych měla řešit poplatky jako je nájem a podobně bez příjmu, tak bych se musela začít asi pást na louce abych nechcípla hlady.
Né každý má rodinné zázemí, maminky a tatínky, kteří v nejhorším pomohou!
Nebudu se tu obhajovat do detailu. Je to tak, že se musím otáčet tak, abych mohla žít jako člověk.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no maminky tatínky taky nemám,a ruka by mi upadla kdybych si měla vzít něco co mi nepatří. ( v tvém případě nemocenskou)
- Citovat
- Upravit
a ty si myslíš,že jsi jediná kdo se musí otáčet aby žil slušně? kdybych si řekla já ,to co sis řekla ty,od státu bych skásla balík… třeba mi poradíte jak na to. budu ležet doma na zahradě pořídím si sedmé dítě a nechám se živit státem…začínám o tom zcela vážně uvažovat.
- Citovat
- Upravit
Tak pokud by takto všichni uvažovali, tak je náš schodek několikanásobně vyšší, než je teď. Katty, tvoje daně jdou na vše, co v této zemi užíváš, tzn. školství, zdravotníctví, silnice a spousta dalších věcí.