Kdy jste daly poprvé mák?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kdy jste daly poprvé mák?
Chtěla jsem se zeptat, od kdy může dítě mák? Kdy jste ho daly poprvé svému dítěti?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@nataluska od kdy může nevím, ale dcera měla makovec asi v roce.
A v pohodě, mák by škodit neměla, ne? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nééé počkat, vlastně když jí bylo 9-10měsíců dostala ode mě ochutnat chodský koláč, tam mák taky byl. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Včera, ukradla bráchovy těstoviny s mákem, cukrem a máslem
(8 měsíců). Jinak bych dala asi kolem toho roku, nevím, je na něm něco závadnýho?
krom toho, že se to angláni bojí jíst, aby se nezfetovali? (chudák teta měla z šišek s mákem noční můry
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mák měla jen na rohlíku. Doma nic makového nejíme, tak neměla jinou příležitost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zrovna jsem nad tim nedavno uvazovala, jestli prckovi muzu dat zkusit kousek buchty s makem (14m). dostal kousek, jist to nechtel, tak tim se to vyresilo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nekdy v 10 m se ji podarilo zmocnit celeho domaciho makovce, tak ho pekne ohlodala, od te doby jsem ji parkrat kousek dala. Myslim, ze se nedoporucuje moc brzo, protoze je to potencialni alergen, ale nekdy mam pocit, ze to je kazda druha potravina.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi kolem roku jsem dala poprve
kolem 15M mi snedla na snidani 3 hrebeny
mak by skodit nemel, jen jsou z toho krasna hovina ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak poprvý měl mák na rohlíku někdy kolem 9. měsíce, kolem roku uchutnal ode mě kousek makovýho koláče. Ale nedávno kluk snědl víc kousků makovýho závinu a pár hodin si lítal na růžovém obláčku a byl neskutečně vysmátý ![]()
- Citovat
- Upravit
J8 bych ho dala klidně i brzo, ale nějak nebylo v čem. Do roka nic, kam by se hodil mák nejedla. Mám dojem, že okolo roka jsem jí začala dávat doma míchané musli s jogurtem, kam mák dávám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V roce už mák dítko mělo a ok. Ale myslím, že moc se dávat ještě nemá, občas určitě nevadí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Poprvé kol. roku na knedlících. Ale pokaždé když mu ho dám, tak má problém z vyprazdňováním ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V 15 měsících ukradl na návštěvě u kamarádky makovec a v pohodě
teď ho občas jí na pletýnkách nebo rohlíku. Makový koláč jsme teda ještě nezkoušely
- načítám...
- Citovat
- Zmínit