Snídaně ročního dítěte
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
snídaně ročního dítěte
Ahoj maminky, chtěla bych se s vámi poradit co dávat ročnímu prckovi k snídani..lezou nám první dva zoubky, takže chleba zatím nevede, rohlík jen žužlá..K snídani dávám malé buď UM nebo kaši..přijde mi to dost jednotvárné…jak to máte vy? děkuji za rady a přeji hezký den ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Malá snídá mlíko jednotvárně i teď ve dvou letech
Až pak si dá pečivo, většinou sladké ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chleba s lucinou, croissant, buchtu, jogurt, ovocne pyre, chleba namazany bananem. chtela bych zacit s cerealiema, ale nevim jake ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když se probudí dostane UM, pak když snídám já, tak mi ukusuje. Takže většinou chleba s Lučinou, tvrdým sýrem, vyjímečně se šunkou, nebo rohlík, tousťák… Když nemám doma čerstvé pečivo, dám si jogurt a jemu od sebe odendám a přihodím mu tam ze zdravý výživy kukuřičný lupínky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mobidick píše:
Chleba s lucinou, croissant, buchtu, jogurt, ovocne pyre, chleba namazany bananem. chtela bych zacit s cerealiema, ale nevim jake
chleba namazaný banánem??
moje malá jí banán v celku už asi od 8 měsícu bez zubu celý banán do ruky a zpucuje ho
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nemolka jojo da se jist i v celku, ale taky se da namazat na chleba
treba misto tavenaku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Malá má 15,5 měsíce, stabilně snídá jogurt, hodně brzy vstává, má ráda velký Selský ochucený - 200 ml a chvíli po něm dostává buď různé křupky nebo lehce namazaný rohlík nebo chleba(lučinou nebo obyčejným máslem, nějakou pomazánkou, dělám „lepený“ jako nejstaršímu do školy.).
Zuby má, ale dlouho měla problémy s kousky, to nezáleží na počtu zubů v puse.
Pokud vám to vyhovuje, nevidím důvod to měnit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chleba s lučinou jsem dávala od 8 měs. a to teprve 2 zuby lezly
.
Jinak na střídačku jsem dávala domácí bábovku k tomu jogurt, kaši, chleba z máslem marmeládu nějakou, toastový chleba trošku másla nebo lučiny šunku a salátovou okurku, papriku nebo rajče měla ráda k tomu a tak na střídačku, když byl domácí ovocný koláč tak si dala koláč a kakao.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
I ve dvou letech ma syn na snidani mliko, pak treba jogurt. K tomu zuby nepotrebuje
- Citovat
- Upravit
@Luciii25 píše:
Jenže mně chleba nechce
zkus ten toastový, mi klasický chleba taky napřed holky nechtěly
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nase rocni snida kasi napul s ovocnou presnidavkou. Zuby temer nema, peciva s necim by se zatim nenajedla (ujida po drobkach, ale na zasyceni to neni) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit