Solíte krupicovou kaši?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Solíte krupicovou kaši ?
O víkendu jsem poprvé viděla solit krupicovou kaši. Vzhledem k tomu, že se snažím dětem dávat soli co nejmíň, tak mě to docela dostalo. Je to normální recept? Já to nikdy před tím neviděla, díky za reakce-
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Liz píše:
O víkendu jsem poprvé viděla solit krupicovou kaši. Vzhledem k tomu, že se snažím dětem dávat soli co nejmíň, tak mě to docela dostalo. Je to normální recept? Já to nikdy před tím neviděla, díky za reakce-
když už dělám krupicovou, tak tam špetku dávám soli, viděla jsem to u babi, říká že je to lepší kvůli trávení
ale moje děcka mají klasickou krupicovou kaši málo a i tak té soli se tam zas tolik nedá jen špetka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Liz Říká se, že do sladkého se má dát špetka soli a do slaného špetka cukru, takže ano
dávám špetku všude, ovocné knedlíky, palačinky, krupicová kaše ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Solím, zvýrazní to chut. Solím i palačinky apod. Samozřejmě jen špetku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No špetka soli se dává, mě to nějak i babička vysvětlovala, má to nějakou funkci, to vysvětlení si teda už nepamatuju. Já krupičku moc nedělám spíš z jiných obilnin.
- Citovat
- Upravit
@Anie22 píše:
@Liz Říká se, že do sladkého se má dát špetka soli a do slaného špetka cukru, takže anodávám špetku všude, ovocné knedlíky, palačinky, krupicová kaše
taky to tak dělám
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Liz jjojo, špetku soli dávám. Ale když ji nedáš, prd se stane
Jinat solím i palačinky, ovocné knedle, i do buchet dávám špetku soli ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Solím, špetku, bez toho je to takový bezduchý sladký cecek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano, stejně tak dávám do každého těsta špetku, dělá se to pro zvýraznění chuti. Pokud ale děláš kaši pro děti, tak si myslím, že se obejde i bez soli. A jinak se solí běžně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit