Nestlé kašičky mléčné i nemléčné

299
11.10.13 13:11

Nestlé kašičky mléčné i nemléčné

Ahoj holky.
Prosím máte někdo zkušenosti s Nestlé kasickami? Ať už s nemlecnymi nebo mléčnými? Jake mate zkusenosti se spinkáním po teto kaši a s ruznymi příchutěmi?
Budu moc rada za jakoukoli radu a názor - ať už pozitivní, nebo negativní :-) Děkuji
:hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
novo123
11.10.13 13:13

Přestali jsme ji kupovat ta první kaše dělá hrudky a ty s příchutí (např. banán) se dají rozmíchat líp, ale pořád žádnej zázrak, se sunarkou máme podobnej problém, kupujeme hami nebo nutrilon.
Edit: spaní po všech tak na stejno, příchutě mají taky podobný.

• Citovat
  • Upravit
32
11.10.13 13:15

Za nas dobry

Davala jsem prakticky ze zacatku jen tyhle, protoze jsem michala s MM a nemam jedinou vytku. Vsechny malymu chutnaly, zasytily jak mely, dobre stravitelne. A hlavne jsou neprislazovane. Brala jsem jen Nestle nebo Hipp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ale alena
11.10.13 13:17

Ahoj, nám teda nestlé vyhovovaly - kupovali jsme hlavně tu banánovou, rozmíchat myslím šla dobře a byla hezky hustá. Kupovala jsem ještě Hipp, ale ta při stejným poměru vody a prášku byla hodně řídká - vycházela levněji ale byla jí zas větší spotřeba. Malý prostě nestlé sedla a spinkala po ní krásně :)
Navíc většina jejich kaší není doslazovaná cukrem :palec:
(jednou jsme zkusily švestkovou ale ta byla hnusná! )

• Citovat
  • Upravit
31386
11.10.13 13:19

@kamaradka111 syn miloval kaše k večeři tak do dvou let, takže jsme vyzkoušeli fakt mraky kaší různých druhů, značek, barev a tvarů :)…a za mě teda mléčné Nestlé zrovna nic moc. Jsou takový lepivý divně, moc mi to nesedlo. Co se nemléčných týče, tak naopak-ty mi přišly skvělé, lipová, švestková-za mě dobrý a určitě můžu doporučit.

já nakonec jako nejvíc kaši jak si ji představím, vyhodnotila kaše od Hipp. Neřídnou, jsou chutný (Nutrilon mi přišel bez chuti), nejsou matlavý (jako Nestlé) ani přeslazený (jako Sunarky a Hami) a dobře se připravujou.

co se spaní a tak týče, tak mi přijdou naopak všechny na jedno brdo, bylo fuk jestli měl rossmanský Babydream za 30 k večeři nebo Nestlé či Hipp za 60.

Příspěvek upraven 11.10.13 v 13:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.10.13 13:19

Nestle nám vyhovují nejvíc jak chuťově, tak složením, konzistencí, krásně jdou rozmíchat, takže za mě určitě jo :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
11.10.13 13:21

Holky dekuju. Ja jsem prave koupila malému ryzovou nemlecnou do které přidávám mlicko a snedl mi ji Hezky. Začínáme s příkrmy a dr. nám doporučila kasicky tak jsme začali touto cestou. Nechtěla bych malemu značku měnit tak me zajímaly zkušenosti s ruznymi příchutěmi a podobne. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
11.10.13 13:27

@kamaradka111
měla jsem ji jednou, ale vůbec mi to nešlo rozmíchat a nepřišla mi moc chutná, takže kupuji Nutrilon nebo Hami…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1949
11.10.13 13:59

U nás Nestlé mléčné vyhrály. :palec: Ještě kupujeme i HiPP. Nejsou sladké a dobře se míchají. Akorát ta Nestlé Moje první kaše hrudkovatěla, ostatní ne. Ještě jsem zkoušela Sunarku a ta hrudkovatěla a byla moc sladká. A co se spánku týče, tak na to u nás nemají kaše vůbec vliv, někdy spí hezky a někdy je často vzhůru, a večeře je přitom stejná :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2551
11.10.13 14:47

Mám stejnou zkušenost z hrudkami jako @novo123 já ještě ty ochucené míchám napůl cca z rýžovými kašemi bez chuti protože ty ochucené mi přijdou strašně sladké, hlavně ty od nutrilonu, které mi chutnají osobně nejvíc a nejlépe se rozmíchávají ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
11.10.13 14:52

U nas nestle taky dobry..ja mu tam jeste davam trochu ovocne presnidavky na chut.ted jsem presla na Holle - nevim jestli je v cr.Nam ji dala poradkyne, ze jich privezli strasne moc, tak jsem vyfasovala celou krabici vzorku. Jinak kdyz se mi kase trochu lepila, pridam lzicku masla a je to ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
11.10.13 15:06

U nás taky Nestlé jedou, mléčné i nemléčné. Sice příchutě švestka a lípa mi připadaly dost strašný, ale malý chutnají… Rozmíchávají se dobře, nemám s tím problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
11.10.13 15:55

Zatím jsem Nestlé nezkoušela, ale když to tu čtu, tak je asi vyzkouším. Zatím jsem používala jen od Hippu, ale už cítím, že je třeba změna :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
11.10.13 16:16

Děkuju za všechny odpovědi :-) zatim u ni zůstaneme a uvidíme, malému jsou teprve 4, 5 měsíce tak jsme zatím na te ryzove jak jsem psala. Zatím mu jede tak snad v tom budeme i nadále pokračovat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
679
11.10.13 20:23

Náš malý večeří mléčnou rýžovou kaši od Nestlé a jsme spokojeni. Pravda, dělá trochu hrudky, což Nutrilon nedělal, ale zas to není tak příšerně sladké. Chtěla jsem kaši bez cukru. Jiné příchutě jsme ještě nezkoušeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí