Neprospívá? 18m
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@patlamatlaxy hele, měli jsme to podobné - na roce měla 9,9kg, 77cm, v 18ti měsících měla 10kg a 78cm. Dr nic neříkal
Ona i jedla, ale strašně lítala
ale byla zdravá, čilá šikovná, tak jsme to nikdo neřešil.
TeĎ jsem koukala do knížky, tak ve 2letech tam mám váhu 11,2kg a ted naposledy měla cca 13kilo, za necelé 2měsíce jí budou 3 ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuju @atominnka
Právě že vůbec nevím, jak děti rychle rostou a kdy se to začíná řešit. Díky, jsem zase o chlup chytřejší ![]()
- Citovat
- Upravit
Tak hubeny neni urcite, dcera mela v 18m 10,26 kila a 87cm
Spis mi prijde hodne maly, obe me deti mely kolem 77cm v 10 mesicich (pri teto vysce vazily kolem 8,5 kila), ale zase je pravda, ze jsou hodne vysoke ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@patlamatlaxy ono asi i záleží na dr, můj je stará škola, flegmouš. nic moc neřeší, protože má dlouhou praxi a asi ví, že děti nejsou podle tabulek
ale zase je pravda, že když byl problém, tak jednal rychle a důsledně ![]()
Uvidíš, pokud je prcek normální čilé a zdravé dítko, tak si myslím, že se to řešit nebude. IO když to teplé jídlo by to chtělo, ale je mi jasný, že to není jen tak-my máme problém se zele¨ninou a ovocem zase ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je těžké soudit podle čísel, každé dítě je jiné. Pokud je manžel menší, tak může být po něm, nehrotila bych to. Naše malá měla v roce 8,8kg a 77 cm a teď v 18 měsících má 10,2kg a 81 cm ale ona teď teda toho půl roku jedla jak protržená, teď už se pro změnu zase krotí a nechce mi jíst skoro vůbec ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslím, že dítě neprospívá když hubne, nebo vůbec nevyroste…koukám do průkazu a syn v 18 měsících 9,6 kg a 79 cm (v roce 8,1 kg a 74 cm). Jedl teda docela dost, jen ne ovoce a maso. Mladší byl na výšku na tom podobně, jen vždy tak o 2-3 kg víc, je oplácanější. Dr. nám teda dělá průběžně testy na alergii na lepek, kontroluje štítnou žlázu a celkový krevní obraz.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Neprospívá tehdy, když hubne nebo neroste vůbec, takže buď v pohodě.
Dcera 15 měsíců má 8,2 kg, 74 cm a vše v pohodě. Doktorka říkala, ať jsme rádi, že je taková, jaká je.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Maminky, kdy se říká, že dítě neprospívá? Když málo přibírá a roste? Nebo když hubne a neroste? A jak se postupuje, když lékař řekne, že dítě neprospívá?
24.10. jdeme na 18m prohlídku. Včera jsme si s manželem povídali, kolik asi přibral, když nám už několik měsíců odmítá teplá jídla. Tak jsme ho zvážili a měl 10,2kg (na osobní velké váze). Má 77cm.
No a dnes hledám zdravotní knížku, protože jsme se obávala, že jsme ji ztratila a teď na to koukám: ve 12m. měl 9,54kg a 76cm.
Je pravda, že manžel byl jako ustřelený kecky a ještě k tomu vyžle, tak to bude mít asi po něm, ale v souvislosti s jídlem se trochu bojím.
Děkuji.