Solíte krupicovou kaši?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
To jsem v životě neslyšela, takže nesolím, přitom je fakt, že do palačinek, buchet atd. špetku dávám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mamka mi vždycky zdůrazňovala, že do krupice trochu soli patří. Ale ani jedno děcko ji nemá rádo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Skoro do všech sladkých těst špetku soli dávám, ale teda přiznám se, že do krupičky mě to nikdy nenapadlo.
Malý jí dobře jí i tak, tak proč mu sůl přidávat (jí naše jídlo, které slané je, tak proč zbytečně zvyšovat denní dávku).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Solím, ale dětem jsem dávala dlouho kaše kojenecké, ty jsem nesolila, když jsem začala dělat krupicové(když jim bylo 2 roky), solím…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky špetku soli dávám. Dělám ji teda jen šestileté dceři, roční jí stále ještě instantní Hami kašičky a pokud jí budou chutnat, tak je jíst bude, nevidím důvod valit do ní kravské mléko (stačí dávka, co má denně v jogurtu).
Do buchet nedávám soli špetku, ale čajovou lžičku (na půl kila mouky) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nesolím…ale když dělám nějaké sladké těsto, tak tam špetku soli dávám
ale do krupicové kaše mě to ani nikdy nenapadlo… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na krupici je to i napsané že se má dát špetka soli alespoň na té co kupuji já, dávám jen když si vzpomenu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nesolim, solila babicka, bleeee, jako decko jsem sice kasi milovala, ale i jen kousek soli jsem v tom poznala a uz byl problem. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Liz píše:
O víkendu jsem poprvé viděla solit krupicovou kaši. Vzhledem k tomu, že se snažím dětem dávat soli co nejmíň, tak mě to docela dostalo. Je to normální recept? Já to nikdy před tím neviděla, díky za reakce-
Ano, vždycky.
Do krupicové kaše špetka soli patří, tak mne to učila maminka i babička.
Je to ale spíš symbolické, opravdová špetička… jsem si stoprocentně jistá, že by se to bez ní obešlo taky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Solím, špetku dávám do všeho, i do buchet, koláčů, palačinek. I do krupicové nebo rýžové kaše.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit