Snídaně ročního dítěte
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Luciii25 stále mlíko. Ke sváče jogurt
tak to má každý den.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey a toustový dáváš do ruky nebo na kostičky a do pusy? já co jí dám do ruky to skončí na zemi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
UM a pak jak kdy, vafle, toustak namazany necim - to zvladne i bez zubu, nebo upec nejaky piskot, babovku.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Náš teď už 15ti měsíční prcek snídá už cca od roka chleba s máslem (kůrku občas plive) a na to sýr nejlépe Gouda. Nebo místo sýra dám domácí mameládu, anebo lučinu - žervé. Někdy mu taky nakrájím jen banán, vždy k tomu má jogurt.
Mléko mi od roka přestal pít uplně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aha
děkuji a holky, jak je to s Um? kolik by toho měla denně vypít?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Naše roční snídá mléko, až ke svačince dávám jogurt, pečivo atd…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Luciii25 píše:
@Kelsey a toustový dáváš do ruky nebo na kostičky a do pusy? já co jí dám do ruky to skončí na zemi
dávala jsem do pusy, když měla rok a něco zkoušela sama, krájela jsem jí to na kostky i chleba i zeleninu k tomu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Náš syn 13 měs. má ještě v postýlce po probuzení UM - 150-180 ml. tak za hodku, hodku a pul snidani - chleba s maslem, nebo pomazankovym maslem + tvrdý sýr. šunku zatím nedávám. mám v plánu dát marmeládu…, pak na svačinu jogurt nebo ovoce…
a to syn má zatím jen 2 zuby, ale chleba mu krájím na malé kousky a bere si to sám… když mu to chci dát já, tak nechce… sice mu to trvá i půl hodiny, než to sní, ale lepší než nic:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, už by ho nemusel pít vůbec stačí když ti bude hodně jíst bílé jogurty, sýry a pomaloučku můžeš dát kravské mléko zkuste uvařit puding. Taky teď začneme tak jsem na něj zvědavá jak mu bude chutnat
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Náš kluk (13m) má ráno po probuzení mlíko a tak hodinku na to pečivo (houska, chleba, rohlík cokoli) s máslem, lučinou, medem, marmeládou… prostě to co my, jen samozřejmě bez salámů
miluje například vajíčkovou pomazánku
nejdřív dostával malé kousky do pusinky pak po jedmo před sebe a bral si je a teď dostane na stolek talířek s rozkráeným jídlem a cpe se. Je jak prse ale spokojenej
poslední dobou stejně nesní nic co by si nedal do pusy sám, takže tohle + kousky ovoce mě zachranují
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj ![]()
Moje desetiměsíční snídá chleba se žervé, ale bez kůrky. Tou se začne dávit. Krájím jí to na malé kousky a žvýká jako zběsilá i když má jen 2 zuby
UM má pouze k večeři a pak když se vzbudí v noci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nám je 10 měsíců, máme jen 2 zoubky dole, ráno ho nakojím a pak se mnou snídá-chleba s máslem a se šunkou/chleba s lučinou/rohlík s lučinou/loupák/dneska domácí perník… I s těmi 2 zuby si s tím krásně poradí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás taky jako snídaně UM, vypije ho 300ml
takže pak má až ke sváče jogurt, pečivo dávám odpoledne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit