Kdy jste dávali Bexsero?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
9.4.24 20:54

Kdy jste dávali Bexsero?

Zdravím,
chtěla bych se zeptat na zkušenosti s vakcínu Bexsero.

Malému je půl roku máme za sebou, Rotarix Hexu a Vaxneuvance teď doočkujeme. Očkujeme vse zvlášť.

Pojišťovny teď posunuli platbu Bexsera až do roka, zvažuji jestli počkat anebo měsíc po Vaxneuvance rovnou začít Bexsero.

Zatím mimco nemělo žádnou reakci na očkováni, obecně vnímám Bexsero jako náročnější vakcínu. Mohu poprosit o zkušenosti?

Děkuji!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
43
9.4.24 21:00

Bexsero bylo blbý. My očkovali tuším do toho půl roku a pak v roce znovu. Obojí byla dost dlouho tvrdá boule v místě vpichu a cca týden bylo dítě neklidné. Druhé dítě mělo i horečky po bexseru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16195
9.4.24 21:01
@Anonymní píše: Více

Já začala hned ve 2 měsících, společně s povinným očkováním

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.4.24 21:01

@JindříšekaVašíček a na ostatní očkováni reakce byla? Děkuji :)

• Citovat
  • Upravit
116
9.4.24 21:27

Dávali jsme v 10 měsících. Myslím, že jsme tímto pozdějším termínem o nic nepřišli :D
Kromě bouličky nebyla žádná reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
9.4.24 22:56

Ahoj, my očkovali ve třech měsících, tři týdny po Hexe. Nedávala jsem preventivně čípek a malá měla akorát večer 38,3, tak pak čípek dostala a za pár hodin byl klid. Neměla ani bouličku, ani žádné jiné vedlejší účinky se u ní neprojevily :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.4.24 07:57

Dávala jsem v 6 měsících, kdy měla malá 3dávky hexy, rotaviru, vaxneunace…všechny očkování proběhly stejně jako u první dcery bez reakcí a bez teplot…první čípek, co dostala, byl až na růst zoubků…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek