Kdy jste přestali kojit?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Chtela jsem kojit obe deti do roka, u prvniho to nebyl problem, s odstavem nemel problem, ale s druhou to neslo, takze jsem kojila do dvou. Pak jsem utla ze dne na den a zvladla to celkem statecne. Prsa taky uplne v pohode, asi uz toho mlika stejne bylo malo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kolicek95 píše: Více
Tak toho jsem si na sitich nevsimla, porad se tam hodne propaguje kojeni, ale par uctu (zejmena lekarky) vyvraci myty ohledne UM a to je dobre.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, tak jsem to měla u prvního stejně jak píšete (a přestalo se mi mlíko dělat hned, ani jsem nemusela nic odstríkavat a pod) dá se říct přez noc…teď u druhého ani nechci kojení zkoušet, můžu se zeptat jestli jste brala nějaké prášky proti laktaci rovnou? Já se dočetla že jsou na předpis, ještě mám čas, tak jsem se nikde neinformovala zatím, ale ať vím kdy to popřípadě už začít řešit. Děkuji
- Citovat
- Upravit
Ono je to různé žena od ženy, někdo nakojí během pár minut a dítě spokojeně spí, někdo nakojí a může co hodinu znova. Mě řekla kojit minimálně 30minut že prvních 10 je na žízeň to je prý řidší a pak je to na hlad.. a jelikož mi to nešlo, malej pořád brečel hlady, musela jsem půl jedno prso půl druhé prso.. co 2 hodiny. Hrozný a nejstrašnější období. Na UM mi spal celou noc, max se vzbudil jednou. A i přez den byl prostě spokojený. Nemá žádné alergie, nadváhu, netrpí na nemoce.. takže všechno co se říkalo že když není kojený že bude takový a makový a žádná obranyschopnost..podváhu nic.. úplně v pohodě..
- Citovat
- Upravit