Půl roční miminko odmítá mléko
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Půl roční miminko odmítá mléko
Dobrý den maminky potřebovala bych poradit. Máme půl ročního chlapečka, který byl strašný nenasyta. Už to trvá skoro 14 dní a je to horší a horší. Začal odmítat mléko. Teď už vypije pouze 100ml za den a ještě mu to musím dát lžičkou. Ráno dostává mléko, ke svačině má ovocné pyré a k obědu zeleninu nebo masozeleninu. K odpolední svačině mléko, k večeři mléko a mléko před spaním. Teď jsme mu museli začít dávat na noc kaši a to buď mléčnou nebo nemléčnou. Nemáte nějakou radu jak do něj to mléko dostat nebo se začíná odstavovat? Nejhorší na tom je že odmítá i ostatní tekutiny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Starší syn je úplně bez mléka od 8m. Kojíš? Nebo máte UM? Zkoušela jsi případně dát UM či jinou značku?
- Citovat
- Upravit
Dostává od narozeni UM. Problémy začali přesně po přechodu z jedničky na dvojku a těmi kašemi na noc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Spinkousek píše: Více
A zkoušela jsi mu dát zase tu jedničku?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Můj syn začal odmítat ve 4,5m úplně bez mléka je od 6m… Mě teda nejedl ani kaše takze na snídani jogurt, svačina přesnídávka, oběd maso zelenina, většinou v těch 6m už i nějaká příloha -nejcasteji ryze, těstoviny…odpolední svaca zase jogurt a večer pak opět maso zelenina. V noci nejedl…jen pil čaj…doktorka říkala že mléko mám nahrazovat mléčnými výrobky..takže ze začátku hlavně jogurty, cca od 8m i sýry…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tu zkusíme teď až bude čas večeře. Se starší jsem si užila své, ale ta nejí do teď. U něj je problém to mlíko které potřebuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak pokus s jedničkovým mlékem byl úspěšný. Sice nevypil celou 200ml, ale jen 180 ml, ale já jsem spokojená. Jen na jedničkovem mléku nemůže byt po celou dobu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jogurty jsme ještě nezkoušeli a ty jsou až od ukončeného 8 měsíce nebo se mýlím?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás to bylo to samé, proto jsem ti to psala.
Teď má 9 měsíců a máme pořád 1 ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ale může, v podstatě jedničkové je „nejlepší“
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No tak bude dostávat jedničkové a dvojkové se vyčerpá do kaší. Tak jsem zvědavá jak bude vypadat krmení ráno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Muzes davat klidne driv ![]()
https://solidstarts.com/foods/yogurt/
A myslim, ze jednickove je prave bohatsi nez dvojkove
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Klidně dávej pořád jedničkové.
Je akorát výživnější.
Neteř moc neprospívala a byla na jedničkovém Nutrilonu více jak do roka.
Dokud nebude jíst jogurty a sýry, tak s klidným svědomím dávej jedničku, pokud dvojku nechce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Takový jedlík, tak vůbec nechápu co se stalo. Na flašku se úplně klepal. Tak zatím zůstaneme na jedničce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit