4 měsíční chce pít vodu?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
4 měsíční chce pít vodu?
Ahoj. Moje téměř 4 měsíční holčička miluje koupání a tak kupeme denně jako večerní rituál před spaním. Posledních pár týdnů se ale vehementně snaží pít vodu z vaničky
, otáčí hlavičku k hladině, snaží se otočit na bok, namáčí a pak cucá ručičky… vypadá to celkem groteskně a já mám co dělat ji v tom bránit.
Odvedení pozornosti hračkou nezabralo. Zkoušela jsem nakojit před i během koupání a nemá to žádný vliv, navíc čůrá pěkně, takže žízní to nebude. Asi jí ta voda chutná?
Můžu jí dát převařenou vodu do lahvičky? Četla jsem že voda není vhodná kvůli zátěži jater.
Taky mám v plánu zkusit kojenecké plavání, a děsím se že bude lemtat vodu i v bazénu. ![]()
Máte prosím někdo podobné zkušenosti či radu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Toto téma mám hodně teď načtené u laktačních poradkyň. Vodu určitě nepotřebuje. Když je miminko plně kojené a prospívá, tak opravdu stačí pouze kojení.:) Brala bych to jen jako takové,,blbnutí". Teď bude mít takové orální období, kdy se vším hned do pusenky. Já se s malou sprchuju a ta vždycky s takovým údivem hledí na hlavici, že má pusu dokořán, takže určitě taky něco pochytá..U plavaní se možná trošku napije..synovec první dvě hodiny vypil málem půlku bazénu, ale pak s tím přestal ![]()
- Citovat
- Upravit
Doporučím dávat před koupáním víc pít a do vaničky budete muset dát méně vody. Je to nehygienické, upíjet z vaničky by fakt neměla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit