Proč miminko nechce pít?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
54
14.8.24 21:06

Proč miminko nechce pít?

Ahojte, moc prosím o radu. Mé druhé dítě. Aktuálně jsou mu 3m a už měsíc řešíme, že nechce pít MM. Jsou to takové intervaly, jeden týden hrůza pak dobrý a za tři týdny znovu. Laktační jsme si zvali všechno, ale zase se to opakuje a už nwm. Nemohu to do něho nijak dostat, láhev, stříkačka, cévka nic nefunguje. Hodně ho trápí bříško, někdy musíme pomáhat při kakání a ráno a večer bývá hodně zahleněný a večer plačtivý. Přes den moc nespí,(po půl hodinách).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3010
14.8.24 21:37

A žije tedy jen z toho mála mléka, co vypije? Jsi si jistá, že příjem potravy a tekutin hlavně teď ve vedrech je optimální? Sleduješ aspoň počet počůraných plenek za den? Stran potíží se zahleněním, bříško atd., napadla mě alergie na něco z MM, ale to bych určitě řešila s pediatrem. Může kvůli tomu i odmítat tvé mléko, něco mu dělá potíže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
16.8.24 08:17

@teroonka
Ano, žije z toho, co vypije, přibírá v průměru 150g týdně. Nechce pít ani umělé mléko, už jsem zkoušela vše i bez mléčnou dietu. Doktorka mě řekla, že to musím do něho nějak dostat a když bude přibírat, tak to řešit nebude. V pondělí tam jdeme a budu s ní opět řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí