Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím, vedla jsem debatu s jednou osobou. Já tvrdím že PMS končí s nástupem MS. Ona že ne, že PMS má i při MS. Podle mě mám pravdu já a ona mele blbost(nebylo by to poprvé). Tak jak to teda je? pokud se mýlím tak se ji samozřejmě omluvím. Děkuji ![]()
No tak když je to PreMenstruačníSyndrom… Podle názvu to končí se začátkem MS.
Ovšem blbě jí může být furt ![]()
Podle názvu - premenstruační syndrom - bych řekla, že se odehrává před menstruací. Takže máš pravdu a ta druhá mele nesmysly
Řekla bych, že končí příchodem MS.
Už z názvu je to jasné, ne?
![]()
@Pipet že jo? ale to že ji blbě už je následek MS. tzv menstruační příznaky ![]()
No PMS je premenstruacni syndrom, tj. pred menstruaci, soubor ruznych fyzickych a psychickych neduhu, ktere se vyskytuji jeste pred samotnou menstruaci. Pak je dost inbdividualni, kdy tyto neduhy vymizi, jsstli s nasdtupem menstruace nebo treba az po pominuti tech nejsilnejsich dnu.
Mne zacla ms vcera a uz druhym dnem me boli hlava jak strep, pricitam to ms jako takove.
@Antonie Bolavá píše:
Podle názvu - premenstruační syndrom - bych řekla, že se odehrává před menstruací. Takže máš pravdu a ta druhá mele nesmysly
děkuji, děkuji.....
jdu ji dát odkaz na diskuzi ![]()
@lovesmile píše: Řekla bych, že končí příchodem MS.Už z názvu je to jasné, ne?
![]()
je to logický, ale některý lidi jsou rozbitý
![]()
@Blackova.K Rozbitý jak rozbitý, ale horší je, když nejdou opravit.
![]()
@Blackova.K jo to je nějaká zvenku? Návštěva na emiminu? Mám se učesat…?
@Bibi239 píše:
No PMS je premenstruacni syndrom, tj. pred menstruaci, soubor ruznych fyzickych a psychickych neduhu, ktere se vyskytuji jeste pred samotnou menstruaci. Pak je dost inbdividualni, kdy tyto neduhy vymizi, jsstli s nasdtupem menstruace nebo treba az po pominuti tech nejsilnejsich dnu.Mne zacla ms vcera a uz druhym dnem me boli hlava jak strep, pricitam to ms jako takove.
Děkuji drahoušku…
![]()
@Antonie Bolavá píše:
@Blackova.K jo to je nějaká zvenku? Návštěva na emiminu? Mám se učesat…?
Jo, přičísni si roští…mám PMS…
@lovesmile píše:
Jo, a rozhodně se ji neomlouvej, máš pravdu ty!
Tebe si píšu…