Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mám klasické nehormonální tělísko, v pondělí jsem měla utz, prý krásně sedí..nasazoval mi ho 6tého..ale já začala špinit nebo špiním ted nějak tak furt už..může to být ms..nebo jak dlouho jste špinili vy?
Ahoj, ja ho mam telisko asi 2 mesice, take mi hezky sedi, celkem bez problemu, ale taky casto spinim, to jsem vyresila Ascourtinem, to mi pomaha…ja mam trosicku ale jiny problem, ze se mi menstruace s nim jakoby „rozjizdi“ hrozne dlouho…zacinam mit bolesti na MS a vzdycky hodne zaspinim, az zakrvacim, to trva asi 5-6 dni a az potom se poradne rozjede klasicka menstruace, ktera trva treba dalsich 5 dni, je to docela otavne
doufam, ze se to upravi… ![]()
Noo je to děs já jí mám chvíli a docela mě pobolívá i pobřišek na levo ale tak to může asi i děůat jizva po cs
..
Mám tělísko od listopadu a špinila jsem nepravidelně skoro celý listopad a půlku prosince
… Ale teďka už naštěstí dobrý, měsíčky jsem měla děsně slabé cca 3 dny. Ale teda děsně se mi zhošila pleť, no snad i toto se brzo zlepší…
Já právě nevím utz ok..a špiním čím dál víc tak jestli se to spustí
..ocela mě bolí podbřišek na levo
@Andy27 píše:
Já právě nevím utz ok..a špiním čím dál víc tak jestli se to spustí..ocela mě bolí podbřišek na levo
presne tohle mam ja, ze spinim dost, bolest bricha ad. a pak se mi z toho spousti MS, coz me stve…doktor mi rikal, ze si telo na telisko musi zvyknout no…tak snad to bude, co njdriv…protoze jinak jsem moc spokojena ![]()
No šponím víc tak snad se aspon něco spustí
ale dos
tala jsem to 6tého je možné že bych to měla takhle brzo jo
jsem zvyklá to mát na den přesně
No hlky tak zítra na gyndu, přes den zASE BOLET JAK KRÁ..va…na levé straně kde je tělísko a šlo to až do třísla, do toho slabší krvácení a ted zase nic..
nešpinim, nic mě nebolí už jsem z toho na palici ![]()