Tělísko a špinění

6257
24.1.15 14:39

tělísko a špiněí

Mám klasické nehormonální tělísko, v pondělí jsem měla utz, prý krásně sedí..nasazoval mi ho 6tého..ale já začala špinit nebo špiním ted nějak tak furt už..může to být ms..nebo jak dlouho jste špinili vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1952
24.1.15 15:04

Ahoj, ja ho mam telisko asi 2 mesice, take mi hezky sedi, celkem bez problemu, ale taky casto spinim, to jsem vyresila Ascourtinem, to mi pomaha…ja mam trosicku ale jiny problem, ze se mi menstruace s nim jakoby „rozjizdi“ hrozne dlouho…zacinam mit bolesti na MS a vzdycky hodne zaspinim, az zakrvacim, to trva asi 5-6 dni a az potom se poradne rozjede klasicka menstruace, ktera trva treba dalsich 5 dni, je to docela otavne :roll: doufam, ze se to upravi… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
24.1.15 15:08

Noo je to děs já jí mám chvíli a docela mě pobolívá i pobřišek na levo ale tak to může asi i děůat jizva po cs :think:..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
24.1.15 17:39

Mám tělísko od listopadu a špinila jsem nepravidelně skoro celý listopad a půlku prosince :(… Ale teďka už naštěstí dobrý, měsíčky jsem měla děsně slabé cca 3 dny. Ale teda děsně se mi zhošila pleť, no snad i toto se brzo zlepší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
24.1.15 18:54

Já právě nevím utz ok..a špiním čím dál víc tak jestli se to spustí :nevim:..ocela mě bolí podbřišek na levo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1952
24.1.15 20:03
@Andy27 píše:
Já právě nevím utz ok..a špiním čím dál víc tak jestli se to spustí :nevim:..ocela mě bolí podbřišek na levo

presne tohle mam ja, ze spinim dost, bolest bricha ad. a pak se mi z toho spousti MS, coz me stve…doktor mi rikal, ze si telo na telisko musi zvyknout no…tak snad to bude, co njdriv…protoze jinak jsem moc spokojena ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
24.1.15 20:32

No šponím víc tak snad se aspon něco spustí :nevim: ale dos :nevim: tala jsem to 6tého je možné že bych to měla takhle brzo jo 8o jsem zvyklá to mát na den přesně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
25.1.15 19:25

No hlky tak zítra na gyndu, přes den zASE BOLET JAK KRÁ..va…na levé straně kde je tělísko a šlo to až do třísla, do toho slabší krvácení a ted zase nic.. :roll: nešpinim, nic mě nebolí už jsem z toho na palici :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
25.1.15 21:02

Tak držím pěsti, ať je to co nejdřív OK :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie