Puchýřky dámských partií, příčina

22
19.1.15 14:51

puchýřky příčina

Ahoj chtěla bych se zetat…dneska jsem byla u gynekologa kvůli puchýřkám na dámských partii, dal mi mastičku HERPESIN a ROSALGIN na prplachováni. Jelikož jsem se zapomněla zeptat u doktora čím to bylo zbůsebeno tak se ptaám vás jestli některá s tím nemáte zkušenosti a nevíte čím to je?? :) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
19.1.15 14:52

Kamarádka to měla, když jí byl chlap nevěrný.

• Citovat
  • Upravit
12550
19.1.15 14:57

Záleží na tom, co to je za puchýřky. Podle léčby bych ti tipla na opar…jinak puchýřky můžeš mít i jako důsledek iritace po holení,, nebo jako alergickou reakci na něco.
Nedá mi to, holky, proč teda chodíte k doktorovi, když se tam neumíte zeptat, co vám je? Dá vám léčbu a hotovo, jste spokojené, aniž byste věděly, co si léčíte?
Vždycky mě to u těchto dotazů zaskočí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
19.1.15 14:58

Tbe neco vyskace na pipce a ani se nezeptas-, :D dr by ti mel urcite rict, ze bys nemela ted s nikym spat atd.. nemusi to nutne byt z nevery

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
19.1.15 15:00

Genitální herpes. Virové onemocnění. Můžeš ho mít v těle a aktivuje se stresem, nemocí, snížením imunity. Nebo ses někde nakazila. Je to prostě vir.
A určitě to neznamená, že ti byl partner nevěrný :roll: U někoho se to neprojevuje, je jen přenašeč a stejně tak u tebe se nemusí roky projevit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
19.1.15 15:12

Pro mě teda byla nejduležitější léčba a abych se toho zbavila :) a jelikož jsem měla v čekárně uplakaný miminko tak jsem měla v tu chvíli trošku jiné starosti, jednou jsem něco napíši a hned se někdo diví že se ptat :o od toho to tu je ne :) jinak ten genitalní herpes odpovídá moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
19.1.15 15:13

Jinak to je jasný že asi s přítelem nebudu spát když mam opuchýřovanou pipku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
19.1.15 15:14

To přece ani nemusí říkat :)