Menstruace o pět dní dříve...

Anonymní
17.1.15 12:21

Menstruace o pět dní dříve...

Holky je možné, aby menstruační cyklus ovlivnila viróza a stres???Dnes jsem 23. den cyklu a dostala jsem to:-(((, jsem po viróze a během svátků byl v rodině stres…pardon za anonym…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4734
17.1.15 12:32

Stres může MS buď přiblížit nebo oddálit. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15425
17.1.15 12:32

Takový jednorázový výkyv v délce cyklu bych vůbec neřešilo, to se prostě občas stane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.15 12:33

No mě se celkově nějak zkracuje…z 28 jsem byla na 26, někdy 25…ve věku (39let)…

• Citovat
  • Upravit
4734
17.1.15 12:40
@Anonymní píše:
No mě se celkově nějak zkracuje…z 28 jsem byla na 26, někdy 25…ve věku (39let)…

Pokud se pravidelně opakuje po těch 26 dnech, je to normální. Cyklus je normální snad od 21-35 dne. Já MS můžu očekávat od 20 do 42 dne. A to je nepravidelný. Protože chodí jak se ji zachce. Ale pokud ti chodí po 26 dnech je to v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15425
17.1.15 12:52

Tak pokud se ti cyklus trvale zkracuje, tak bych to na preventivce řekla doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3667
23.7.15 21:47

Ahoj holky, mám pravidelný cyklus po 29 dnech. Dnes jsem to dostala snad poprvé v životě po 24 dnech. Právě prodělávám nějakou virózu s horečkami 39-40°C. Může to být z toho? Nemáte s tím některá zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1472
23.7.15 22:25

@Tardulka Urcite to muze mit vliv, pokud by ale i dalsi mesic byla ms driv tak bych sla k dr. Je to ale normalni, posunuti cyklu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
21.3.18 17:21

Předčasná ms

Ahoj holky, mám zrovna velmi silnou chřipku a horečky okolo 39st a více, mám atb a paralen ve zvýšených dávkách, důvod proč píšu je ten, že jsem do toho nyní dostala menstruaci a to po týdnu co mi skončila, dost mě to vyděsilo, protože jsem krvácení mimo cykly nikdy neměla, myslíte, že je to vlivem nemoci a léků? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
21.3.18 17:37

@Gabby28 Je to možné kvůli těm antibiotikum, taky jsem to tak měla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
23.3.18 17:41

@Gabby28 Taky se mi to párkrát spustilo o týden dva dříve při nemoci nadupaná prášky. Fakt to potěší je ti blbě a ještě menzes. :D Možná to opravdu bude kvůli atb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
24.3.18 11:00
@anbee píše:
@Gabby28 Taky se mi to párkrát spustilo o týden dva dříve při nemoci nadupaná prášky. Fakt to potěší je ti blbě a ještě menzes. :D Možná to opravdu bude kvůli atb.

Díky holky, trochu se mi ulevilo, už jsem viděla černé scénáře :roll: Jo přesně tak blbě, že člověk nemůže vstát z postele a do toho po týdnu ještě tohle, konec :mrgreen: :think: A to teda ještě doufám, že mi to skončí a dostanu znovu protože to mám dostat :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.2.20 09:09

Holky řešili byste dřívější cyklus uz třetí po sobě klasický jsem měla menstruci 28az30dni ted uz po třetí po sobě o týden driv je to důvod jít k lékaři

• Citovat
  • Upravit
13428
25.2.20 10:03
@Anonymní píše:
Holky řešili byste dřívější cyklus uz třetí po sobě klasický jsem měla menstruci 28az30dni ted uz po třetí po sobě o týden driv je to důvod jít k lékaři

Také se mi to poslední měsíce stává, že menstruaci dostanu klidně o týden dřív, ale cyklus 21-30 dní je normální délka tak mi nepřijde, že by bylo něco špatně. Zatím je to vždy v tom rozmezí tak si myslím, že se nic neděje. Pokud to ale bude pokračovat tak až půjdu k dr zeptám se na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí