Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, jaké používáte prostředky k intimní hygieně? Mám ozkoušeno Lactacyd, ten mě nijak moc neoslovil, Chilly, to bylo vcelku dobré a Saforelle na doporučení dr. a ten byl nejlepší. Máte nějaké další tipy? Sebamed, Dr. Muller,…? Drogerkové mi nějak přestávají vyhovovat.
Příspěvek upraven 17.01.15 v 23:39
Nechci poučovat, ale pro intimní partie je nejvhodnější obyčejná voda. Jinak já používám občas Lactacyd, kdysi Niveu a ještě dřív nějaký heřmánkový gel, ale nevím značku. Doktorka mi doporučovala Ginexid pěnu, že prý si ji ženy dost chválí ![]()
Chilly ten zelený fajně chladí a nebo ten Lactacyd… jiné nepoužívám a pipku mám zdravou ![]()
Vyzkoušela jsem Niveu, Dove, Lactacyd, Chilly… Za mě jedině Chilly, Lactacyd je pro mě snad nejagresivnější, Chilly je v pohodě
ale podle mě to je dost individuální.
Žádné… teda někde v rohu vany mi stojí Lactacyd, ale použila jsem ho párkrát.
Tak ja ho pouzivam pravidelne pri sprchovani a hlavne pred tim nez mame techtle mechtle
.
Beru to automaticky stejne, jak se oholit.
Já používám Niveu. Vyhovuje mi nejvíc. Chilly i Lactacyd jsem taky vyzkoušela a ani s jedním jsem nebyla spokojená ![]()
Pouzivam normalni sprchac. Poucil byste me nekdo, v cem je vyhoda intim? Teda krom toho, ze se nekdo po nprmalnim sprchaci osype, pak bych intim pochopila.
Nerejpu, jen se snazim poucit se ![]()
@marrlinka píše:
Pouzivam normalni sprchac. Poucil byste me nekdo, v cem je vyhoda intim? Teda krom toho, ze se nekdo po nprmalnim sprchaci osype, pak bych intim pochopila.
Nerejpu, jen se snazim poucit se
Já ho začala používat, protože jsem najednou sprcháče v intimních partií prostě nesnesla
nějak mě to netěší, je to docela drahý, ale sprcháče mě prostě neskutečně pálej v intimních partií. Tak jsem zkoušela a našla jsem něco co snesu.
@Callipo90 píše:
Já ho začala používat, protože jsem najednou sprcháče v intimních partií prostě nesneslanějak mě to netěší, je to docela drahý, ale sprcháče mě prostě neskutečně pálej v intimních partií. Tak jsem zkoušela a našla jsem něco co snesu.
Jj, to chapu. A z nejakeho jineho duvodu byc h ho mela pouzivat? Aby mi neco neuniklo, potrebuju jit s dobou ![]()
Muj si Lactacydem umývával hlavu (když nevěděl - potrpí si na pěnivé sampony a tenhle to splňoval
) a teď mi ho používá na vercajk
údajně má po něm hebké kulky ale on toho nakecá… ![]()
Příspěvek upraven 18.01.15 v 00:08