Intim mycí prostředky

52
17.1.15 23:31

Intim mycí prostředky

Ahoj, jaké používáte prostředky k intimní hygieně? Mám ozkoušeno Lactacyd, ten mě nijak moc neoslovil, Chilly, to bylo vcelku dobré a Saforelle na doporučení dr. a ten byl nejlepší. Máte nějaké další tipy? Sebamed, Dr. Muller,…? Drogerkové mi nějak přestávají vyhovovat.

Příspěvek upraven 17.01.15 v 23:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
74217
17.1.15 23:38

Mam prave ty drogrkove lactacyd atd. Zatim jsem spokojena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
17.1.15 23:40

Nechci poučovat, ale pro intimní partie je nejvhodnější obyčejná voda. Jinak já používám občas Lactacyd, kdysi Niveu a ještě dřív nějaký heřmánkový gel, ale nevím značku. Doktorka mi doporučovala Ginexid pěnu, že prý si ji ženy dost chválí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tímeaaa
17.1.15 23:46

Chilly ten zelený fajně chladí a nebo ten Lactacyd… jiné nepoužívám a pipku mám zdravou :lol:

• Citovat
  • Upravit
3677
17.1.15 23:46

Vyzkoušela jsem Niveu, Dove, Lactacyd, Chilly… Za mě jedině Chilly, Lactacyd je pro mě snad nejagresivnější, Chilly je v pohodě :palec: ale podle mě to je dost individuální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56295
17.1.15 23:47

Zadne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
17.1.15 23:49

Žádné… teda někde v rohu vany mi stojí Lactacyd, ale použila jsem ho párkrát.

• Citovat
  • Upravit
74217
17.1.15 23:53

Tak ja ho pouzivam pravidelne pri sprchovani a hlavne pred tim nez mame techtle mechtle :mrgreen:.
Beru to automaticky stejne, jak se oholit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
732
17.1.15 23:55

Já používám Niveu. Vyhovuje mi nejvíc. Chilly i Lactacyd jsem taky vyzkoušela a ani s jedním jsem nebyla spokojená :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
17.1.15 23:59

Pouzivam normalni sprchac. Poucil byste me nekdo, v cem je vyhoda intim? Teda krom toho, ze se nekdo po nprmalnim sprchaci osype, pak bych intim pochopila.
Nerejpu, jen se snazim poucit se 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.1.15 00:01

Teda já nemam doma žádné, ale meju se mýdlem nebo sprcháčem :think: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
18.1.15 00:03
@marrlinka píše:
Pouzivam normalni sprchac. Poucil byste me nekdo, v cem je vyhoda intim? Teda krom toho, ze se nekdo po nprmalnim sprchaci osype, pak bych intim pochopila.
Nerejpu, jen se snazim poucit se 8)

Já ho začala používat, protože jsem najednou sprcháče v intimních partií prostě nesnesla :nevim: nějak mě to netěší, je to docela drahý, ale sprcháče mě prostě neskutečně pálej v intimních partií. Tak jsem zkoušela a našla jsem něco co snesu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
18.1.15 00:04

@marrlinka obsahuje kyselinu mléčnou a upravuje pH frndy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
18.1.15 00:06
@Callipo90 píše:
Já ho začala používat, protože jsem najednou sprcháče v intimních partií prostě nesnesla :nevim: nějak mě to netěší, je to docela drahý, ale sprcháče mě prostě neskutečně pálej v intimních partií. Tak jsem zkoušela a našla jsem něco co snesu.

Jj, to chapu. A z nejakeho jineho duvodu byc h ho mela pouzivat? Aby mi neco neuniklo, potrebuju jit s dobou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
18.1.15 00:07

Muj si Lactacydem umývával hlavu (když nevěděl - potrpí si na pěnivé sampony a tenhle to splňoval 8) ) a teď mi ho používá na vercajk :D údajně má po něm hebké kulky ale on toho nakecá… :lol:

Příspěvek upraven 18.01.15 v 00:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria