Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@BlueFairy píše:
Muj si Lactacydem umývával hlavu (když nevěděl - potrpí si na pěnivé sampony a tenhle to splňoval) a teď mi ho používá na vercajk
údajně má po něm hebké kulky ale on toho nakecá…
Příspěvek upraven 18.01.15 v 00:08
Pouzivam Cien z Lidlu, spokojenost
Akorat ho asi prestali vyrabet ![]()
@tlapka77 píše:
Ahoj, jaké používáte prostředky k intimní hygieně? Mám ozkoušeno Lactacyd, ten mě nijak moc neoslovil, Chilly, to bylo vcelku dobré a Saforelle na doporučení dr. a ten byl nejlepší. Máte nějaké další tipy? Sebamed, Dr. Muller,…? Drogerkové mi nějak přestávají vyhovovat.Příspěvek upraven 17.01.15 v 23:39
Já používám od Nivea ten zelený a jsem spokojená. Kupuji ho teda v Německu, ale už jsem ho viděla tuším že i v DM? ![]()
@BlueFairy píše:
Muj si Lactacydem umývával hlavu (když nevěděl - potrpí si na pěnivé sampony a tenhle to splňoval) a teď mi ho používá na vercajk
údajně má po něm hebké kulky ale on toho nakecá…
Příspěvek upraven 18.01.15 v 00:08
@BlueFairy A jak to dopadlo na jeho vlasech? Nezkoušela jsi taky? ![]()
@Nuggetka píše:
@BlueFairy A jak to dopadlo na jeho vlasech? Nezkoušela jsi taky?
Nezkousela, ale celý den myslel na samé píčoviny ![]()
Já používám intim gel od přírodní kosmetiky Bione. Je tam přísada Tea Tree Oil a neobsahuje to žádné problematické chemikálie ani vůně. Neumím si představit, že bych používala Chilly. To tak pálilo, že mi málem upadla. ![]()
Jinak intim gel minimálně vždy před a po sexu, v jahodových dnech a taky v létě v horkých dnech. Bez toho byly potíže s močákem, ale já jsem hodně náchylná na infekce. ![]()
Žádný, občas v rámci hnutí mysli koupím lactacyd a pak ho stejěn dávám máti
Té jsem te´d koupila Dave a prej je dobrej… ![]()