Kdy mi přijdou peníze z nemocenské?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Hned určitě nevyplácí. Mají na to 30 dní od obdržení podkladu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak už je napsáno výše maji nějakou dobu. Ale je to dosti individuální někdy ti to přijde třeba i 5. A jindy posledního.
Ale když jsem marodil nikdy jsem s těmi penězi nepočítal jako když máš mít výplatu 15teho. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nedávno jsem řešila jednoho zaměstnance, který nedostal nemocenskou ani po 7 měsících od úrazu (nahlášeno vše správně a ve správný čas). Chce to volat, urgovat. Přeji pevné nervy!
- Citovat
- Upravit
@carsa píše:
Nedávno jsem řešila jednoho zaměstnance, který nedostal nemocenskou ani po 7 měsících od úrazu (nahlášeno vše správně a ve správný čas). Chce to volat, urgovat. Přeji pevné nervy!
je chyba na straně obvodního lékaře ne sociálky. Proto mě zajímá když to poslali včera tak kdy přijdou peníze.
- Citovat
- Upravit
Oni to teraz nejak divne posielajú ja marodim a November mi písali 18 December 28 len že mne to sestrička robí automaticky elektronicky tak že ja nič nosiť žiadne lístky na peniaze nemusím tiez žijem v CZ 🤦 🤦 🤦keď tak riešiť to osobne na mieste
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
je chyba na straně obvodního lékaře ne sociálky. Proto mě zajímá když to poslali včera tak kdy přijdou peníze.
Ale sociálka neví, že to lékař poslal pozdě/zazdil apod. Přijdou podklady, vyřizují. Podle mě, když budete mít štěstí, tak přijdou v druhé půlce ledna.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já ukončila neschopenku v polovině prosince. Přibližně od poloviny listopadu mě vyplacena socialka. Lístky byly odeslány včas. Když jsem tam před Vánoci volala, už s tím, že mám ukončenou pn, tak mi sdělili, že od lékaře mají vše, jen od zaměstnavatele jim chybí “potvrzení” o ukončení neschopnosti.
Takže poslal i zaměstnavatel ukončení?
- Citovat
- Upravit
@Cenarius píše:
Ale sociálka neví, že to lékař poslal pozdě/zazdil apod. Přijdou podklady, vyřizují. Podle mě, když budete mít štěstí, tak přijdou v druhé půlce ledna.
však já neříkám, že za to mužou jen se ptám…
- Citovat
- Upravit
Neschopenka za prosinec
Už někomu přišla výplata neschopenky? kdo byl na neschopence celý prosinec? Nejlépe někomu z Prahy
Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JiříkMazlík píše:
@blond6 to je čistě individuální.
A mají na to „měsíc“
Ano, tohle vše jsem si přečetla, ale ptám se zde na zkušenost, zda už je třeba někdo má
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@blond6 píše:
Ano, tohle vše jsem si přečetla, ale ptám se zde na zkušenost, zda už je třeba někdo má
A když jo, tak ti to je k čemu? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cenarius píše:
A když jo, tak ti to je k čemu?
To tobě může být jedno k čemu mi to je.
Trošku tady mají někteří problém, že aby někteří přispívali věcně tak mají jen hloupé a výsměšné příspěvky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chci se zeptat. Nejdřív měl Mudr dovolenou, pak dohánel práci a pak byli v karanténě. Výsledek byl ten, že jsem nechodila na kontroli a tudíž nikdo neposlal ani lístek na peníze. Včera už jsem byla v práci a rovnou jim volala, že už jsme v práci at zruší PN a apošlou lístek na peníze. Dle sestry se se zrušením PN rovnou odešle i zpětně lístek na peníze.
Marodím delší dobu, takže už mě vyplácí jen sociálka. Chápu tedy správně, že už se to pošle jen na sociálku a te hned vyplácí? Dostala jsem peníze na posledy na začátku listopadu pak už ne (celkem sem po operaci marodila 3 měsíce).
Tak mě zajímá, kdy bych mohla ty peníze dostat? Zda jsou nějaké termíny a jak to trvá v průměru?