Kdy MS po laparoskopii?

226
23.3.07 11:39

Kdy MS po laparoskopii?

Ahoj holky, jsem mesic po laparoskopii a uz tyden marne cekam na MS. Jsem z toho dost zmatena, cyklus jsem mela pravidelny a kdyz doslo k nejake odchylce, tak vzdy ke zkraceni cyklu. Krome toho mam taky cca tyden lehce zvysenou teplotu (37,1) a cervene bradavky. Je mozne, ze by me laparka rozhodila hormony? Kdy jste MS po laparce dostaly? A mely jste taky takhle divne se chovajici telo? Dekuju za informace, jsem z toho nejaka spatna :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
967
23.3.07 15:37

Aknel, nevím, proč jsi šla na laparku, neznám tvoje problémy, ale zkusila bych ještě těhotenský test. MS nikde (i když po laparce to první cyklus asi může být všelijaké), ty bradavky jsou zvláštní. Může se trochu jednat o sugesci, pokud si těhu přeješ (ale to samozřejmě nesmí být zase tolik červené). No prostě to zkus. Test ti napoví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2263
25.3.07 22:29

Ahoj Aknel,

sice si to přesně nepamatuju, ale říkali nám, že by MS měla přijít tak 4 - 6 týdnů po laparce. Vím, že jsem se do tohoto termínu vešla a taky mívám pravidelnou MS. Žádné problémy jsem potom neměla, takže nevím, jestli by ti to mohlo rozhodit hormony. Zkus ještě tak týden počkat a kdyby se ti to nezdálo, tak skoč k Dr.

Kati

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital